آخرین راه برای پول استراماچونی: هواداری ۴۰۰۰ تومان!
نیاز مبرم 80 مییارد تومانی باشگاه استقلال برای پرداخت مطالبات آندره آ استراماچونی

علی فتح الله زاده در حال آخرین رایزنی ها برای تهیه منابع مالی جهت پرداخت طلب آندره آ استراماچونی سرمربی ایتالیایی است.
علی فتح الله زاده در حال آخرین رایزنی ها برای تهیه منابع مالی جهت پرداخت طلب آندره آ استراماچونی سرمربی ایتالیایی است.
به گزارش پارس فوتبال، باشگاه استقلال در ماه پیش رو بزرگ ترین بدهی تاریخ خود سررسید شده خواهد دید و این موضوع، مدیران این باشگاه را به تکاپو انداخته تا هرچه سریع تر منابع مورد نیاز جهت پرداخت آن را فراهم کنند.
در همین راستا، علی فتح الله زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال امروز جلسه ای با اخوان، مدیرعامل همراه اول برگزار کرده تا بتواند بخشی از این مبلغ بدهی را تهیه کند.
با این حال، امید اصلی استقلال برای پرداخت این بدهی کمک هواداران این باشگاه است. رویهای دلسردکننده که به هرحال توسط مدیریت استقلال در دستور کار قرار گرفته و آنها امیدوارند هواداران شان بتوانند بخشی از این مبلغ را به باشگاه کمک کنند!
با یک محاسبه سرانگشتی با در نظر گرفتن قیمت ۵۷ هزارتومانی دلار در بازار، در صورت بیشتر نشدن این عدد استقلال تا تاریخ ده فروردین ۱۴۰۲ باید معادل دلاری مبلغ ۸۰ میلیارد تومان را به حساب استراماچونی واریز نماید.
در واقع اگر جامعه هواداری استقلال را به فرض بیست میلیون نفر در نظر بگیریم، در صورت پرداخت میانگین چهار هزار تومانی هر هوادار این باشگاه، آبیها از پیچ سخت طلب آندره آ استراماچونی نیز عبور خواهند کرد. البته که طبیعی است کمکهای هواداران استقلال به باشگاه محبوب شان گستردگی بیست میلیون نفری نخواهد داشت، کمااینکه مبلغ واریزی از سوی هوادارانی که قصد کمک به باشگاه خود را خواهند داشت نیز بیشتر از چهار هزار تومان خواهد بود.


ترکیب استقلال در نبرد با الشمال قطر لو رفت + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت استقلال به شرایط تیم بختیاری زاده
متلک سنگین پیشکسوت استقلال به سرمربی آبی ها !!
پیشکسوت استقلال درگذشت ؛ کام هواداران فوتبال تلخ شد + جزئیات
واکنش معنادار سرمربی استقلال به تقابل با الشمال قطر + جزئیات
اقدام تحسین برانگیز باشگاه استقلال در آستانه نبرد آسیایی + جزئیات










فکر نمی کنم بیشتر از ۳۰۰ میلیون جمع بشه