بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گزارش آخرین تمرین پرسپولیس ؛ آنالیز سپاهان در دستور کار گل محمدی

برگزاری آخرین تمرین تاکتیکی پرسپولیس پیش از دیدار حساس برابر سپاهان

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اسفند 1401 | 16:42
برگزاری آخرین تمرین تاکتیکی پرسپولیس پیش از دیدار حساس برابر سپاهان

آخرین تمرین پرسپولیس پیش از دیدار با سپاهان در شرایطی دنبال شد که کادرفنی این تیم برنامه تاکتیکی تیم را برای این جدال تشریح کردند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

آخرین تمرین پرسپولیس پیش از دیدار با سپاهان در شرایطی دنبال شد که کادرفنی این تیم برنامه تاکتیکی تیم را برای این جدال تشریح کردند.

به گزارش پارس فوتبال، یحیی گل محمدی به همراه دستیارانش برنامه تاکتیکی این تیم برای جدال با سپاهان را برای شاگردان‌شان تشریح کردند.

آخرین تمرین پرسپولیس پیش از اعزام به اصفهان برای تقابل با سپاهان در مرحله یک هشتم جام حذفی در شرایطی برگزار شد که فیلم‌های آنالیزی از نقاط قوت و ضعف سپاهان توسط تیم فنی برای بازیکنان در نظر گرفته شد و برای آنها به نمایش در آمد و توسط کادرفنی نکات لازم به اعضای تیم گوشزد شد.

یحیی گل محمدی بهمراه اوسمار و همچنین عسگری نکات تاکتیکی مدنظر این تیم برای تقابل با سپاهان را به بازیکنان یادآوری کرده و بعد از این کلاس فنی، بازیکنان با حضور در زمین کارهای مدنظر را دنبال کردند.

سپاهان و پرسپولیس فردا از ساعت ۱۵ در استادیوم نقش جهان اصفهان در مرحله یک هشتم جام حذفی برابر یکدیگر قرار خواهند گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *