بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جنجال جدید رونالدو + سند

ساعت 500 میلیاردی کریستیانو رونالدو راهی بازار شد!

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 اسفند 1401 | 19:15

ابرستاره پرتغالی با شرکت مشهور ساعت سازی برای تولید ساعت با برند CR۷ به توافق رسید.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

نشریه «سان» انگلیس از امضای توافق نامه بین کریستیانو رونالدو با شرکت ساعت سازی جاکوب اند کو ( Jacob & Co ) خبر داد.

طبق توافق طرفین قرار شده این شرکت برندی خاص از ساعت های لاکچری با عنوان « Jacob & Co x CR۷ Epic X» با جواهرات برای ساخت دو برند با عنوان های «Heart of CR۷» و «Flight of CR۷» با رونالدو به توافق رسید.

این ساعت عجیب و غریب از طلا و الماس طراحی می شود و طراحی داخل این ساعت لاکچری با تصویر شادی گل کریستیانو رونالدوبه همراه امضایش خواهد بود. نکته عجیب تر قیمت نجومی تمام برندهای ساعت مچی است با عنوان CR۷ که تقریبا ۱۰ میلیون دلار(بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان) پیش بینی شده است.

برند جاکوب اند کو (Jacob&Co) یکی از لوکس ترین برندهای سوئیسی تولید ساعت در جهان است که توسط «جاکوب آرابو یا یعقوب آرابو / Jacob Arabo» جواهرساز آمریکایی ازبکستانی‌الاصل در ۱۹۸۶ در نیویورک پایه گذاری شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *