بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

طلسم عجیب لواندوفسکی در نوکمپ ؛ نه گل می زند ، نه پاس گل می دهد

ناکامی روبرت لواندوفسکی در گل و پاس گل در 6 بازی اخیر بارسلونا در نوکمپ

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 بهمن 1401 | 16:39
ناکامی روبرت لواندوفسکی در گل و پاس گل در 6 بازی اخیر بارسلونا در نوکمپ

روبرت لواندوفسکی پس از جام جهانی دچار افتی محسوس شده و آمار گلزنی‌اش کمتر از ماه‌های ابتدایی حضورش در بارسلونا شده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

روبرت لواندوفسکی ۶ بازی متوالی است که در ورزشگاه نوکمپ نتوانسته گل بزند و پاس گل بدهد.

به گزارش پارس فوتبال، روبرت لواندوفسکی پس از جام جهانی دچار افتی محسوس شده و آمار گلزنی‌اش کمتر از ماه‌های ابتدایی حضورش در بارسلونا شده است. لوا البته همچنان با ۱۴ گل برترین گلزن لالیگاست.

ژاوی دیروز در دفاع از ستاره لهستانی گفت:

لوا برای ما بازیکنی مهم و کلیدی است. او مدتی طولانی در بهترین شرایط بود و گل‌های زیادی زد و الان کمی افت کرده، ولی شاید نیاز است که در زمین بیشتر با او بازی کنیم. باید بیشتر به او پاس برسد و انتظار دارم بازیکنان بیشتر از قبل با او در زمین همکاری کنند. او مهاجمی درجه یک و سرنوشت‌ساز است.

لواندوفسکی قبل از جام جهانی به تنهایی روی ۴۵ درصد گل‌های بارسا نقش مستقیم داشت ولی شرایط اکنون برای او متفاوت شده تا جایی که در ۶ بازی متوالی خانگی در همه رقابت‌ها نتوانسته گل بزند و پاس گل هم نداده است. در همین مقطع اما آمار گلزنی او در بیرون خانه بهتر است و توانسته ضمن زدن پنج گل، دو پاس گل هم بدهد.

لوا امشب برابر کادیز، تیم شانزدهم جدول که ۳۳ گل نیز دریافت کرده، بهترین شانس را برای پایان دادن به این طلسم دارد. او موفق خواهد شد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *