بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رای یوفا به سود لیورپول ؛ فاجعه بزرگ تقصیر ما بود

بی گناه بودن هواداران لیورپول در تاخیر 40 دقیقه ای دیدار فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1401 | 16:41
لیورپول

یوفا مسئولیت فاجعه فینال لیگ قهرمانان اروپا فصل گذشته را پذیرفت و اعلام کرد که تماشاگران لیورپول در این اتفاق تقصیری نداشتند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

یوفا مسئولیت فاجعه فینال لیگ قهرمانان اروپا فصل گذشته را پذیرفت و اعلام کرد که تماشاگران لیورپول در این اتفاق تقصیری نداشتند.

به گزارش پارس فوتبال، فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان بین لیورپول و رئال مادرید در پاریس برگزار شد و اتفاقاتی که بیرون از این ورزشگاه برای تماشاگران رخ داد باعث شد که بسیاری از فوتبال‌دوستان اروپایی شوکه شوند.
صحنه‌های ناراحت‌کننده و خطرناکی که بیرون از ورزشگاه برای تماشاگران لیورپول رقم خورده بود باعث شد که این دیدار با ۴۰ دقیقه تاخیر آغاز شود.

تصاویری که ساعاتی پس از این بازی از رفتار نادرست پلیس فرانسه و ماموران حاضر در ورودی‌های ورزشگاه با هواداران لیورپول منتشر شد اعتراض بسیاری را به همراه داشت.

اما یوفا و پلیس فرانسه سعی کردند روایت را به شکلی پیش ببرند که هواداران لیورپول را به دلیل بی‌نظمی و عدم رعایت قوانین مقصر جلوه دهند اما بسیاری از حاضران در این صحنه که چند خبرنگار هم بین آنها بود اعلام کردند که چنین چیزی صحت نداشته است.

تحقیقات در طول این چند ماه همچنان ادامه داشت و حالا مشخص شده که یوفا سیستم امنیتی و حفاظتی خودش را که مدیریت آن برعهده زلیکو اولیکا، دوست نزدیک و هموطن الکساندر چفرین به عنوان رییس این سازمان، است به حداقل رسانده بود.

در این گزارش آمده که هیچ مدرکی نیست که ادعای مقامات فرانسوی در پاریس مبنی بر مقصر بودن هواداران لیورپول در این اتفاق را ثابت کند، در واقع این تاکتیک برای اجتناب از قبول مسئولیت اشتباهات خطرناکی که پیش از این بازی صورت گرفته به کار رفته بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *