بمب نقل و انتقالاتی تراختور در تبریز منفجر شد + عکس
جیمی رومرو به تیم تراکتور پیوست

جِیمی رومرو گومز، بازیکن اسپانیایی با عقد قرارداد رسمی به تراکتور پیوست.
طبق اعلام رسانه رسمی باشگاه تراکتور، جیمی رومرو اسپانیایی که توانایی بازی در پستهای وینگر و هافبک تهاجمی را دارد، پس از پشت سر گذاشتن تستهای پزشکی، با عقد قرارداد رسمی شاگرد پاکو خمز شد.
این بازیکن ۳۲ ساله فوتبالش را در تیم آلباسته بالومپیه اسپانیا آغاز کرده و سپس راهی فوتبال ایتالیا شده و پیراهن تیمهای اودینزه و باری را برتن کرده است. رومرو که قرارداد بلند مدتی با تیم اودینزه منعقد کرده بود، به طور قرضی در تیمهای گرانادا، اردو اسپور ترکیه، رئال مادرید ب و رئال ساراگوسا بازی کرد.
رومرو در سال ۲۰۱۷ – ۲۰۱۶ در ادامه به عضویت اوساسونا درآمد و سپس پیراهن تیمهای کوردوبا، لوگو و کارتاخنا در اسپانیا و قرهباغ در آذربایجان را برتن کرد.
این بازیکن سابقه بازی و گلزنی در لیگ اروپا و مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را دارد. همچنین رومرو در لیگهای معتبری همچون لالیگا و سری آ بازی کرده و با تیم قرهباغ نیز به دو جام قهرمانی دست یافته است.
جیمی رومرو تاکنون ۱۳۱ بار در پست وینگر راست بازی کرده و آمار ۱۹ گل و ۲۰ پاس گل از خود برجای گذاشته است.
شایان ذکر است باشگاه تراکتور برای این بازیکن درخواست صدور ITC کرده است.



اورونوف دیگر در پرسپولیس تنها نیست + عکس
خداحافظی خاص فرشاد با پرسپولیس + عکس
لیست خروج فجر سپاسی شیراز منتشر شد + عکس
ستاره محبوب هواداران استقلال در آستانه بازگشت + عکس
تصویر دیده نشده از ستاره خارجی استقلال سوژه شد + عکس
ستاره محبوب استقلال در استوری کاناوارو + عکس









