بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سنگ تمام موسیالا برای بلینگام ؛ جواهر دنیای فوتبال

جمال موسیالا : تکنیک بلینگام آن‌قدر ناب است که کسی نتواند کنترلش کند

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1401 | 8:14
جمال موسیالا

جمال موسیالا ستاره بایرن مونیخ، به سابقه دوستی‌اش با جود بلینگام، ستاره جوان دورتموند، از دوران نوجوانی اشاره کرده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

جمال موسیالا ستاره بایرن مونیخ، به سابقه دوستی‌اش با جود بلینگام، ستاره جوان دورتموند، از دوران نوجوانی اشاره کرده و جود بلینگام را جواهر دنیای فوتبال خواند.

به گزارش پارس فوتبال، رقابت بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند در فوتبال آلمان رقابتی سنتی است که دیدارهای دو تیم را به پرهیجان‌ترین دربی فوتبال این کشور تبدیل کرده است. در حال حاضر دو ستاره جوان از این دو تیم، جمال موسیالا و جود بلینگام، به عنوان پدیده‌های درخشان فوتبال مطرح هستند، اما این دو رقیب جوان رفاقتی چند ساله دارند.

جمال موسیالا و جود بلینگام به عنوان آینده‌دارترین جوان‌های فوتبال اروپا مطرح هستند. موسیالا امروز در مصاحبه با نشریه بیلد به ستایش از بلینگام پرداخت و گفت از دوران کودکی با این ستاره انگلیسی دوست بوده است.

موسیالا در این مصاحبه گفت:

جود فوتبالیستی بی‌نظیر است. او اعتماد به نفس فوق‌العاده‌ای هم دارد که در زمین قابل مشاهده است. حتما دیده‌اید که جود در ۱۹ سالگی سعی می‌کند تیم را رهبری کند. این خیلی جالب و عجیب است. اشتیاق او به پیروزی هم که دیگر نیازی به تعریف ندارد. تکنیک بلینگام آن‌قدر ناب است که کسی نتواند کنترلش کند. از هر نظر که نگاه کنیم او یک فوتبالیست بی‌نظیر است.

موسیالا در ادامه به موضوعی اشاره کرد که کمتر کسی از آن باخبر بود. موسیالا در حال حاضر بازیکن تیم ملی آلمان است ولی او سابقه بازی در تیم‌های ملی رده‌های سنی پایه انگلیس را داشته و از همان زمان با جود بلینگام هم‌تیمی بوده است. موسیالا می‌گوید از دوران نوجوانی در انگلیس بین او و جود بلینگام رفاقتی صمیمی به وجود آمده است.

ستاره جوان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان گفت:

دوران حضورم در انگلیس عالی بود. با خیلی‌‌ها دوست شدم که هنوز با هم در تماسیم. من در آکادمی چلسی بودم که آکادمی درجه‌ یکی است و ستاره‌های زیادی پرورش داده. من خیلی از چیزهایی که امروز به عنوان فوتبالیست دارم را مدیون انگلیس هستم. در تیم‌های ملی پایه با جود هم‌بازی بودیم و از همان موقع رفیق شدیم. ما رفقای خوبی هم هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *