بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تمرین تراکتور تحت تاثیر یخبندان تبریز! (عکس)

برگزاری تمرین تراکتور در سردترین روز سال در تبریز

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 بهمن 1401 | 10:50
برگزاری تمرین تراکتور در سردترین روز سال در تبریز

تراکتور این هفته در حالی در اصفهان میهمان ذوب آهن خواهد بود که ریکاردو آلوز از محرومیت رها شده و حامد پاکدل نیز در اختیار کادرفنی است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تمرین دیروز تراکتور در سردترین هوای زمستان تبریز برگزار شد.

به گزارش پارس فوتبال، تراکتور این هفته در حالی در اصفهان میهمان ذوب آهن خواهد بود که ریکاردو آلوز از محرومیت رها شده و حامد پاکدل نیز در اختیار کادرفنی است تا به این ترتیب پاکو خمس با حداکثر توان تیمش را به مصاف تیم مهدی تارتار بفرستد.

این در حالی است که آنها امروز در یکی از سردترین شهرهای ایران تمرین خود را در دمای منفی شش درجه برگزار کردند. زمین شماره دو بنیان دیزل نیز تا حد زیادی یخ زده بود و بازیکنان هم با دستکش و کلاه سعی کردند تا از این سرمای شدید در امان باشند.

کاوه رضایی مهاجم تیم تراکتور نیز در تمرین امروز حضور داشت تا با توجه به مصدومیت عباس‌زاده، گزینه نخست تراکتور برای حضور در ترکیب اصلی باشد.

مهدی کیانی کاپیتان تیم تراکتور هم امیدوار است در این بازی به میدان برود؛ هرچند که با توجه به بازگشت آلوز، ترکیب خط میانی تی‌تی‌ها کاملا پیچیده و پرترافیک شده است.

باید دید در بازی این هفته مقابل ذوب‌آهن پوریا آریاکیا و محمد حسینی همچون دیدار هفته گذشته برابر گل گهر روی نیمکت خواهند نشست یا خمس تغییر موردنظر را در خط دفاعی ایجاد می‌کند.

برگزاری تمرین تراکتور در سردترین روز سال در تبریز

برگزاری تمرین تراکتور در سردترین روز سال در تبریز

برگزاری تمرین تراکتور در سردترین روز سال در تبریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *