بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادامه بدبیاری‌ها: یک مصدوم جدید روی دست آنچلوتی

غیبت دنی کارواخال در دیدار رئال مادرید برابر ویارئال به دلیل مصدومیت

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 دی 1401 | 16:44
دنی کارواخال

دنی کارواخال مدافع راست رئال مادرید بازی فردای تیمش برابر ویارئال در یک هشتم نهایی کوپا دل ری را از دست داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

دنی کارواخال مدافع راست رئال مادرید بازی فردای تیمش برابر ویارئال در یک هشتم نهایی کوپا دل ری را از دست داد.

به گزارش پارس فوتبال، رئال مادرید یکشنبه شب در ریاض برابر بارسا ۳-۱ شکست خورد و از فتح سوپرجام اسپانیا باز ماند. رئال حالا باید خود را برای سفر دشوار دیگر به ورزشگاه لاسرامیکا آماده کند. رئال دو هفته پیش به ویارئال در لالیگا باخت و فردا شب باید در یک هشتم نهایی کوپا دل ری برابر این تیم قرار بگیرد. روحیه رئالی ها پس از شکست در ال‌کلاسیکو پایین است و قطعا شکست از ویارئال و حذف از کوپا دل ری، بحران تیم را عمیق‌تر خواهد کرد.

در تمرین دیروز داوید آلابا، اورلین شوامنی و لوکاس واسکز غایب بودند. هر سه بازیکن نه به بازی پیش رو برابر ویارئال می رسند و نه به دو بازی بعدی برابر بیلبائو در سن‌مامس و سوسیداد در برنابئو. دنی کارواخال هم نتوانست در بخش دوم تمرین حاضر شود و طبق اعلام تیم پزشکی باشگاه به دلیل مشکل همسترینگ، بازی فردا با ویارئال را از دست خواهد داد. کارواخال هفته هاست با این معضل دست به گریبان است. او در بازی یک هشتم نهایی جام جهانی برابر مراکش نیمکت نشین بود.

در بازگشت به رئال او ۵۹ دقیقه برابر وایادولید بازی کرد و سپس به دلیل مصدومیت بازی برابر کاسرنیو و ویارئال را از دست داد. او در دو بازی سوپرجام برابر والنسیا و بارسا نیز از روزهای خوبش فاصله ای آشکار داشت و ضعف او در کارهای دفاعی یکی از دلایل شکست ۳-۱ از بارسلونا بود. تیم پزشکی رئال مدت زمان مشخصی برای دوری او از میادین اعلام نکرده و باید دید روند ریکاوری چطور پیش خواهد رفت. آنچه مسلم است اینکه، کارواخال مدت‌هاست در ۱۰۰ درصد آمادگی قرار ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *