بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

صعود بارسا به فینال با دستان تراشتگن (عکس)

سیو های طلایی مارک آندره تراشتگن در ضربات پنالتی برای صعود بارسلونا به فینال سوپرجام

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 23 دی 1401 | 8:33
مارک آندره تراشتگن

مارک آندره تراشتگن دروازه بان آلمانی بارسلونا ستاره ضیافت های پنالتی دومین نیمه نهایی سوپر جام فوتبال اسپانیا بود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مارک آندره تراشتگن دروازه بان آلمانی بارسلونا ستاره ضیافت های پنالتی دومین نیمه نهایی سوپر جام فوتبال اسپانیا بود.

به گزارش پارس فوتبال، دیدار تیم های بارسلونا و بتیس در پایان ۱۲۰ دقیقه با تساوی دو بر دو به پایان رسید تا سرنوشت دومین پای فینال سوپر جام فوتبال اسپانیا نیز با ضربات پنالتی تعیین شود؛ جایی که مثل شب گذشته، پای یک دروازه بان در میان بود.

مارک آندره تراشتگن یک بار در نیمه دوم وقت های قانونی و یک بار در نیمه دوم وقت های اضافه دروازه خود را باز شده دید. او در ضربات پنالتی هم شروع خوبی نداشت و بتیسی ها دو ضربه اول خود را گل کردند.

در شرایطی که بارسا هم دو پنالتی اول خود را مثل بتیس گل کرده بود، اولین پنالتی خراب شده از راه رسید. این پنالتی را خوانمی زد و تراشتگن با یک تشخیص درست آن را مهار کرد. بعد از گل شدن پنالتی بارسا، کار برای بتیس سخت شد چرا که اگر این تیم چهارمین پنالتی خود را از دست می داد، فاصله ای تا شکست نداشت.

مارک آندره تراشتگن

ویلیام کاروالیو پشت ضربه چهارم بتیس ایستاد اما او هم مثل خوانمی مغلوب گلر آلمانی حریف شده و پنالتی خود را از دست داد. با گل شدن پنالتی چهارم بارسا توسط پدری، پیروزی این تیم مسجل شد تا شاهد صعود آبی اناری ها به فینال با درخشش تراشتگن باشیم. این اتفاق در شرایطی رخ داد که شب گذشته کورتووا بابت مهار یک پنالتی والنسیا که منجر به برد رئال شد، مورد تمجید رسانه ها و هواداران قرار گرفته و بلیط فینال کهکشانی ها نام گرفته بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *