بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

زلزله در بارسلونا ؛ افشای پیام های شرم آور علیه لیونل مسی + عکس

پیام های توهین آمیز و عجیب مدیران سابق بارسلونا علیه لیونل مسی پس از جدایی این بازیکن

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 دی 1401 | 17:52
لیونل مسی

ال‌پریودیکو پیام های بین بارتومئو و اعضای هیئت مدیره بارسا را منتشر کرد که در آنها علیه لیونل مسی از الفاظی زشت و باورنکردنی استفاده شده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ال‌پریودیکو، امروز پیام های واتساپی بین جوزپ ماریا بارتومئو و دیگر اعضای هیئت مدیره وقت بارسا را منتشر کرد که در آنها علیه لیونل مسی از الفاظی زشت و باورنکردنی استفاده شده است.

به گزارش پارس فوتبال، ال‌پریودیکو امروز پیام‌های واتساپی بین اعضای هیئت مدیره سابق بارسا و جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس سابق باشگاه، را منتشر کرد. پیام‌هایی عجیب و باورنکردنی بر علیه لیونل مسی که در آن از او با عناوینی چون “موش فاضلاب” و کوتوله هورمونی” یاد شده بود. بارتومئو در میانه های فصل ۲۱-۲۰۲۰ بود که از سمت خود استعفا کرد و سپس در مارس ۲۰۲۱ خوان لاپورتا ریاست بارسلونا را برعهده گرفت. در پیام های واتساپی افشا شده، اعضای هیئت مدیره برعلیه خوان لاپورتا و جرارد پیکه نیز حرف زده اند.

جوزپ ماریا بارتومئو، اسکار گرائو، جوردی مویش، گومز پونتی، اوریول توماس، داوید بِلوِر، پانچو شرودر و خاویر سوبرینو افرادی هستند که در این افشاگری(ال پریودیکو) نام‌شان مطرح شده است.

حملات شدید علیه مسی

تاریخ پیام های توهین آمیز علیه مسی به ۳۱ ژانویه ۲۰۲۱ بر می گردد، یعنی روزی که نشریه ال‌موندو، جزئیات قرارداد لیونل مسی با بارسلونا را فاش کرد. افشاگری‌ای که باعث خشم گومز پونتی شد و او در پیامی برای بارتومئو از بدترین الفاظ علیه مسی استفاده کرد. الفاضی چون موش فاضلاب و کوتوله هورمونی که از یک عضو هیئت مدیره بارسا بسیار بعید و حیرت انگیز است.

لیونل مسی

پونتی برای بارتومئو نوشته بود:

بارتو، واقعا به این موش فاضلاب نمی‌توان آنقدر خوبی کرد. باشگاه همه چیز به او داده است و او در عوض خود را وقف ایجاد یک دیکتاتوری در نقل و انتقالات، تمدیدها و قرارداد حامیان مالی به سود خودش کرده است. من هرگز نمی توانم این کار را انجام دهم، اما تمدید با پینتو، سوارز و جوردی آلبا یا کمیسیون تمدید فاتی(رودریگو مسی، ایجنت فاتی؟ کسی که سواد ندارد و فروشنده مواد است) را هم باید به ارقام قرارداد مسی اضافه کرد.

مهمتر از همه باج‌گیری و توهین هایی که باشگاه و ما که خودمان را فدای بارسا کرده ایم، از این کوتوله هورمونی که جانش را مدیون بارسا است متحمل شده ایم. کسی که پس از پاندمی کرونا به تو پیام می دهد که رئیس، از دستمزد بقیه کم کن ولی به من و سوارز کاری نداشته باش. امیدوارم با بی تفاوتی هواداران روبرو شده و برود که بدترین اتفاق برایش خواهد بود.

کنایه به لاپورتا و توهین به پیکه

در بحبوحه مبارزات انتخاباتی، اوریول توماس حدس می‌زند که خوان لاپورتا فردی بود که قرارداد بازیکن آرژانتینی را فاش کرد. اگرچه به نظر می رسد بارتومئو راضی نیست، اما همه آنها متفق القول هستند که این راهی برای تحت فشار قراردادن مسی برای خروج از باشگاه و صرفه جویی ۱۲۰ میلیون یورویی است.

لیونل مسی

علاوه بر این، رئیس سابق باشگاه کاتالان اعتراف می کند که این قرارداد در صورت رخ ندادن پاندمی کرونا کاملا قابل قبول بود. در آن زمان ۱۵ درصد از بودجه باشگاه را دستمزد مسی تشکیل می داد. مبلغی که بارتومئو آن را درست و قابل قبول می دانست، به ویژه با در نظر گرفتن سودی که نام و اعتبار لیونل مسی از لحاظ ورزشی و غیرورزشی به باشگاه می رساند.

جرارد پیکه نیز پس از شکست بزرگ ۲-۸ مقابل بایرن در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، از سوی پونتی به عنوان “حرامزاده بزرگ عوضی” خطاب شد. پونتی به وضوح از گلایه های پیکه عصبانی بود. پیکه پس از آن شکست تاریخی گفته بود که تغییرات در تمام سطوح باشگاه نیاز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *