باورنکردنی ؛ رونالدو توپ طلای تقلبی اش را فروخت + عکس
فروش توپ طلای 2013 توسط کریستیانو رونالدو برای اهداف خیریه

کریستیانو رونالدو توپ طلای سال ۲۰۱۳ خود را به قیمت ۶۰۰ هزار دلار و برای اهداف خیریه فروخته است. او این جایزه را بالاتر از ریبری برده بود.
کریستیانو رونالدو توپ طلای سال ۲۰۱۳ خود را به قیمت ۶۰۰ هزار دلار و برای اهداف خیریه فروخته است.
به گزارش پارس فوتبال، نشریه آاس امروز گزارش داد که کریستیانو رونالدو توپ طلای سال ۲۰۱۳ خود را نزدیک به ۶ سال پیش برای اهداف خیریه فروخته است. رونالدو کپی معتبر و دقیق توپ طلای دوم خود را به یک میلیاردر و با قیمت ۶۰۰ هزار دلار فروخته و آن را به بنیاد خیریه “یک آرزو کن” اهدا کرده تا برای هزینه بیماری کودکان و درمان آن ها خرج شود. توپ طلا اصلی رونالدو در موزه او واقع در شهر مادیرا قرار دارد.
رونالدو پس از لیونل مسی با پنج توپ طلا رکورددار کسب این جایزه ارزشمند است. او در سال ۲۰۰۸ با پیراهن منچستریونایتد به اولین توپ طلای خود دست یافت و سپس با پیراهن رئال در سال های ۲۰۱۳-۲۰۱۴-۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ برنده توپ طلا شد.



واکنش رامین رضاییان به بدن آماده رونالدو + عکس
ساعت رونالدو دوباره سوژه شد
کریستیانو رونالدو در کاخ سفید!
دلبری دوباره رونالدو در عربستان
دیدار کریستیانو رونالدو با اسطوره تنیس جهان + عکس
سنگ تمام کریستیانو رونالدو برای عربستانی ها + عکس









