تداوم محرومیت مجیدی از حضور در تمرینات استقلال !
گزارش تمرین 31 فروردین استقلال ؛ گفتگوی مجیدی با بازیکنان ؛ فرزاد همچنان حق همراهی آبیها را ندارد

در تمرین دیروز چهارشنبه ۳۱ فروردین استقلال فرزاد مجیدی همچنان اجازه حضور در تمرینات را نداشت و فرهاد نیز برای دقایقی برای بازیکنان به صحبت پرداخت.
تمرین تیم فوتبال استقلال امروز (چهارشنبه) در شرایطی برگزار شد که «فرزاد مجیدی» همچنان به دلیل محرومیت انضباطی، حق همراهی آبیپوشان را نداشت.
تمرین استقلال تهران امروز (چهارشنبه) در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد.
در ابتدای تمرین فرهاد مجیدی دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و در ادامه بازیکنان به گرم کردن و کارهای بدنی مشغول شدند.
در این جلسه تمرینی که در فضایی با نشاط برگزار شد، بازیکنان در ادامه به کارهای سرعتی و در نهایت فوتبال درون تیمی مشغول شدند.
دروازهبانان آبی ها هم زیر نظر بهزاد غلامپور به صورت اختصاصی تمرین کردند.
در این تمرین فرزاد مجیدی باز هم غایب بود و فعلا حق شرکت در تمرینات استقلال را ندارد.
گابریل پین مربی ایتالیایی استقلال که برای دیدار با خانوادهاش به ایتالیا سفر کرده نیز دیر غایب تمرین امروز بود. او به دلیل مثبت شدن تست کرونا، برای بازگشت به ایران دچار مشکل شده است.


یک استقلالی در آستانه قبول هدایت مس رفسنجان !! + جزئیات
استقلال ستاره محبوب هواداران پرسپولیس را نقره داغ کرد + جزئیات
واکنش معنادار ریکاردو ساپینتو به تساوی استقلال و پرسپولیس در دربی ۱۰۶
واکنش خاص اوسمار ویرا به توقف پرسپولیس مقابل استقلال + جزئیات
عملکرد تحسین برانگیز پیام نیازمند در اولین تجربه دربی خود+جزئیات
واکنش حسین کنعانیزادگان به ادامه ناکامی استقلال در دربی









