بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لقب یوفا به مهدی طارمی در آستانه سال نو میلادی+عکس

یوفا به طارمی لقب جادوگر داد

نویسنده : ParsFootball.Com پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 8 دی 1401 | 16:03
مهدی طارمی ستاره پورتو مقابل آروکا هتریک کرد

توئیتر رسمی یوفا به درخشش ستاره ایرانی واکنش جالبی داشت و نوشت: مهدی طارمی سال ۲۰۲۲ را با یک هت‌تریک به پایان برد. و به او لقب جادوگر داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مهدی طارمی ستاره تیم ملی کشورمان شب گذشته به همراه پورتو در لیگ برتر پرتغال مقابل آروکا آتش بازی به راه انداخت و موفق به هت تریک شد.

پورتو در این بازی نتیجه ۵ بر یک به پیروزی رسید که طارمی موفق شد ۳ گل اژدها را به تنهایی به ثمر برساند.

توئیتر رسمی یوفا به درخشش ستاره ایرانی واکنش جالبی داشت و نوشت: مهدی طارمی سال ۲۰۲۲ را با یک هت‌تریک به پایان برد.

یوفا بعد از این جمله از علامت کلاه جادوگری و آتش برای ستاره تیم ملی ایران انتخاب کرد تا برای طارمی لقب جدیدی را به عنوان جادوگر انتخاب کند.

طارمی در سال جاری میلادی در هشت رقابت مختلف ملی و باشگاهی به میدان رفته و در تمام آن‌ها موفق به گلزنی شده است.

مهدی طارمی ستاره پورتو مقابل آروکا هتریک کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *