بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بدشانسی بزرگ برای شاه ماهی محبوب هواداران پرسپولیس + عکس

تساوی 2 بر 2 شباب الاهلی در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی امارات مقابل الجزیره در حضور احمد نوراللهی

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 آذر 1401 | 9:40
احمد نوراللهی ستاره شباب الاهلی امارات مصدوم شد

تیم شباب الاهلی دبی در مسابقات جام حذفی امارات موفق به شکست الجزیره نشد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیم فوتبال شباب الاهلی دبی امشب در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی امارات در خانه مقابل الجزیره قرار گرفت و در نهایت به تساوی پرگل برابر این تیم رسید.

احمد نوراللهی، هافبک ایرانی الاهلی با انتخاب ژاردیم از ابتدا در ترکیب قرار گرفت و عملکرد خوبی از خود نشان داد.

نکته جالب توجه این است که الاهلی در نیمه اول با دو گل از رقیب قدرتمند خود با گل‌های رمضان و اشرف عقب افتاد اما در نیمه دوم در عرض پنج دقیقه با گل‌های الغسانی و کارتابیا به بازی بازگشت و در نهایت تیم بازنده زمین نبود.

با این حال در دقیقه ۸۵ با تصمیم ژاردیمس سرمربی شباب الاهلی احمد نوراللهی از زمین مسابقه بیرون آمد و جای خود را به عبدالله النقبی داد.

دیدار برگشت این مسابقه چهار روز دیگر به میزبانی الجزیره در شهر ابوظبی برگزار می‌شود و‌ برنده به مرحله نیمه نهایی جام حذفی می‌رسد.

شباب الاهلی در حضور ستاره ایرانی مقابل حریفش به تساوی رسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *