عاملان اعتصاب در استقلال معرفی شدند
مشخص شدن 3 بازیکن عامل اعتصاب در تمرینات اخیر استقلال

اعضای تیم استقلال اعلام کردند تا زمانی که مسئولان باشگاه بدهی آنها را پرداخت نکنند تمرینات این تیم برگزار نخواهد شد.
۳ بازیکنی که عامل اعتصاب در استقلال شدند توسط مدیریت این باشگاه شناسایی شدند.
اعضای تیم استقلال روز گذشته به خاطر عدم دریافت مطالبات خود تمرین نکردند و اعلام کردند تا زمانی که مسئولان باشگاه بدهی آنها را پرداخت نکنند تمرینات این تیم برگزار نخواهد شد.
ظاهرا مدریان باشگاه استقلال طی روزهای گذشته از تحرکات ۳ بازیکن برای عدم برگزاری تمرینات با خبر شده و آنها را شناسایی کردند. یکی از این بازیکنان کسی است که فصل گذشته به دلیل تاخیر ۱۵ دقیقهای در تمرین توسط مجیدی برای یک مسابقه کنار گذاشته شد و با وجود اینکه مهره تاثیرگذاری در این تیم بود در یک مسابقه نیمکت نشین شد.
دومین بازیکن نیز فصل گذشته لژیونر بوده و بر سر حضور وی در استقلال جنجالهای زیادی به پا شد. سومین بازیکن استقلال فردی است که امسال به این تیم پیوسته است و اتفاقا تا کنون عملکرد چندان موثری در جمع آبی پوشان نداشته است.
با این وجود علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه امروز در تمرین شرکت خواهد کرد تا با بازیکنان در این زمینه صحبت کند.


ترکیب استقلال در نبرد با الشمال قطر لو رفت + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت استقلال به شرایط تیم بختیاری زاده
متلک سنگین پیشکسوت استقلال به سرمربی آبی ها !!
پیشکسوت استقلال درگذشت ؛ کام هواداران فوتبال تلخ شد + جزئیات
واکنش معنادار سرمربی استقلال به تقابل با الشمال قطر + جزئیات
اقدام تحسین برانگیز باشگاه استقلال در آستانه نبرد آسیایی + جزئیات









