جلسه مهم ساپینتو و فتح الله زاده برای حل مشکلات بازیکنان استقلال + سند
جلسه ریکاردو ساپینتو و علی فتح الله زاده برای حل مشکلات مالی بازیکنان استقلال

علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال عصر امروز در دفتر شخصی خود میزبان ریکاردو ساپینتو سرمربی این تیم بود.
ریکاردو ساپینتو که روز گذشته به تهران برگشت و قصد داشت از امروز تمرینات را شروع کند به خاطر اعتصاب بازیکنان ناراحت است. او برای پیگیری اتفاقات امروز در دفتر شخصی علی فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال حضور یافت.
در این نشست صمیمی و دوستانه، آخرین مسائل و مباحث استقلال و برنامههای آینده مورد بررسی طرفین قرار گرفت.
یکی از مسایل مطرح شده در جلسه عصر امروز، موضوع عدم برگزاری تمرین روز جمعه بود که فتحاللهزاده در همین خصوص به سرمربی استقلال گفت اینکه بازیکنان پیگیر مسایل مالی خود باشند، حق طبیعی آنها است و باشگاه هم وظیفه دارد مطالبات بازیکنان را پرداخت کند و از هیچ تلاش و کوششی جهت حفظ آرامش و تمرکز تیم دریغ نخواهد کرد.
بر همین اساس مدیرعامل باشگاه استقلال فردا در محل تمرین تیم حضور خواهد یافت تا با بازیکنان گفتوگو کند. در این نشست، همچنین درباره حضور استقلال در تورنمنت دوستانه، شرکت پر قدرت در ادامه مسابقات لیگ و سایر مسایل جاری و آینده، گفتوگو شد.
پس از پایان این جلسه نیز فتحاللهزاده با تعدادی از مسئولان باشگاه، راهی کمپ مرحوم حجازی شد تا بازدیدی از این کمپ و مراحل پیشرفت آن داشته باشد.



استقلال در عراق تنها نیست ؛ ورزشگاه بصره آبی پوش شد + عکس
اقدام پسندیده استقلال در عراق + عکس
واکنش پرسپولیس به مصاحبه جنجالی مدیرعامل استقلال خوزستان + عکس
رونمایی استقلال از پوستر روز بازی مقابل الشمال قطر + سند
شکستن سنت عکس دستهجمعی مقابل هواپیما توسط استقلال در سفر به بصره + عکس
تصویر دیده نشده از مرد شماره یک استقلال سوژه شد + عکس









