بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقلال و محکومیت در یک پرونده مالی دیگر

محکومیت باشگاه استقلال در پی شکایت احمد موسوی به پرداخت 48 میلیارد و 268 میلیون و 560 هزار و 646 ریال

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 آبان 1401 | 11:13
احمد موسوی

براساس رای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال، استقلال در یک پرونده مالی بازنده شد. احمد موسوی بازیکن سابق این تیم از آبی ها شکایت کرده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

براساس رای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال، استقلال در یک پرونده مالی بازنده شد.

به گزارش پارس فوتبال، در تازه‌ترین پرونده‌ای که علیه باشگاه استقلال در کمیته وضعیت مطرح شده است، این رای صادر شد:

در پی شکایت احمد موسوی از باشگاه استقلال، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۴۸ میلیارد و ۲۶۸ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۶۴۶ ریال بابت اصل خواسته و مبلغ یک میلیارد و ۵۲ میلیون و ۲۵۴ هزار و ۶۲۲ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم گردید.

احمد موسوی هم اکنون در تیم نساجی بازی می کند. این پرونده‌ها و پرونده‌های خارجی اگر به سرانجام نرسد و به عبارت ساده‌تر بسته نشود، می تواند در فصل ۲۰۲۳ هم مانع از حضور استقلال در لیگ قهرمانان آسیا شود، چراکه یکی از شروط کمیته صدور مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌ها نداشتن پرونده‌های مالی است.

دسته بندی ها : اخبار داغ , استقلال , لیگ برتر
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *