اتفاق ویژه برای کاپیتان استقلال در جام جهانی
سید حسین حسینی چهارمین دروازه بان تاریخ باشگاه استقلال در در جام جهانی

سید حسین حسینی چهارمین دروازه بان تاریخ باشگاه استقلال خواهد شد که حضور در جام جهانی را تجربه می کند.
با خط خوردن محمدرضا اخباری از لیست تیم ملی به نظر می رسد سید حسین حسینی به طور قطع به جام جهانی خواهد رفت تا برای اولین بار حضور در این رقابت ها را تجربه کند؛ البته قرار است امیر عابدزاده هم به اردوی تیم ملی ملحق شود اما اگر قرار باشد دروازه بانی خط بخورد، احتمالا آن بازیکن پیام نیازمند است.
اگر حسینی به جام جهانی برود که احتمالا این اتفاق خواهد افتاد، او چهارمین دروازه بان تاریخ باشگاه استقلال خواهد شد که حضور در این رقابت ها را تجربه می کند.
پیش از این ناصر حجازی در جام جهانی ۱۹۷۸، پرویز برومند در جام جهانی ۱۹۹۸ و وحید طالب لو در جام جهانی ۲۰۰۶ حضور داشتند و حسینی به احتمال فراوان چهارمین دروازه بان می شود.


ترکیب احتمالی استقلال در تقابل حساس مقابل فجرسپاسی لو رفت + جزئیات
سنگ تمام ویژه پیشکسوت استقلال برای ستاره های آبی + جزئیات
دردسر بزرگ برای سهراب بختیاری زاده در دیدار استقلال و فجرسپاسی
پیش بینی جالب پیشکسوت استقلال از آینده آبی ها + جزئیات
مجوز کادر فنی استقلال صادر شد
ساعت دو دیدار هفته بیست و سوم لیگ برتر باشگاههای کشور تغییر کرد + جزئیات









