شبی که طارمی انتقام سعید عزت را از سیمئونه گرفت! + عکس
حذف تلخ اتلتیکو مادرید از رقابت های اروپایی به دستان مهدی طارمی و پورتو

پورتو شب گذشته موفق شد با درخشش مهدی طارمی ۲-۱ اتلتیکو مادرید را شکست بدهد و این تیم از رقابتهای اروپایی این فصل حذف شد.
پورتو شب گذشته موفق شد با درخشش مهدی طارمی 2-۱ اتلتیکو مادرید را شکست بدهد و این تیم از رقابتهای اروپایی این فصل حذف شد.
به گزارش پارس فوتبال، پیش از دیدارهای امشب مشخص شده بود که اتلتیکو مادرید شانسی برای صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان ندارد اما شاگردان سیمئونه امیدوار بودند که با کسب پیروزی یا حداقل مساوی در دیدار امشب، بالاتر از بایرلورکوزن راهی لیگ اروپا شوند.
اما در ورزشگاه دراگائو خیلی زود مشخص شد که سفید و قرمزها کار دشواری دارند. مهدی طارمی در دقیقه ۵ دروازه اتلتیکو را باز کرد تا سیمئونه تقریبا ۹۰ دقیقه کامل با استرس زیاد و چهره ای درهم کشیده شاهد سقوط تیمش باشد. به این ترتیب، ستاره ایرانی پورتو نه تنها باعث شد تیمش به عنوان تیم اول راهی مرحله بعد شود، بلکه به نوعی انتقام هم تیمی اش در تیم ملی را هم از سیمئونه گرفت.
سعید عزت اللهی که در ۱۷ سالگی راهی اتلتیکو مادرید شد، در یکی از مصاحبههایش از آن دوران تعریف کرده بود که رابطه گرمی با سرمربی آرژانتینی اتلتیکو برقرار کرده بود و سیمئونه و دستیارش ژرمن بورگوس چند باری هم سر به سر او گذاشته بودند. از جمله یک بار سیمئونه در تمرین عزت اللهی را صدا می کند و تظاهر می کند که مشغول دادن دستورات تاکتیکی است اما سعید علی رغم اینکه کمی اسپانیایی یاد گرفته بود، چیزی از صحبت های سرمربی اش متوجه نمی شود و بعدا مشخص می شود که سیمئونه و بورگوس برای اذیت کردن ستاره ایرانی، به زبان محلی آرژانتینی مشغول صحبت بودند.


اما امشب در مواجهه با یک ستاره ایرانی دیگر، سیمئونه نه تنها فرصتی برای خندیدن پیدا نکرد که یکی از غمگینترین شبهایش را در رقابت های اروپایی پشت سر گذاشت.


تصویر دیده نشده از مهدی طارمی در فضای مجازی سوژه شد + عکس
طارمی مزد بازی خوبش را گرفت + عکس
اتفاق جالب برای مهدی طارمی در یونان
واکنش معنادار مهدی طارمی پس از گلزنی مقابل رئال مادرید + سند
سنگ تمام خاص AFC برای مهدی طارمی در فضای مجازی + سند
سنگ تمام تیم ملی فوتبال ایران برای مهدی طارمی در فضای مجازی + سند









