کمیته انضباطی فوق ستاره تراکتور را نقره داغ کرد + جزئیات
سید محمد حسینی دو جلسه از همراهی تراکتور محروم شد

کمیته انضباطی رای خود را در خصوص دیدار تیم های مس رفسنجان و تراکتور از سری رقابتهای لیگ برتر در هفته هشتم اعلام کرد.
کمیته انضباطی رای خود را در خصوص دیدار تیم های مس رفسنجان و تراکتور از سری رقابتهای لیگ برتر در هفته هشتم اعلام کرد.
دیدار تیمهای مس رفسنجان و تراکتور از سری رقابتهای لیگ برتر در هفته هشتم برگزار و از سوی سید محمد حسینی، بازیکن تیم تراکتور تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه که منجر به اخراجش شد، رخ داد.
طبق رای اعلامی کمیته انضباطی حسینی به دو جلسه از همراهی تیم خود و حضور در مسابقه رسمی محروم شد و این بازیکن باید ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است.
تیم تراکتور نیز به دلیل داشتن ۵ بازیکن اخطاری باید ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.
حسن جنگی، تدارکات تیم تراکتور تبریز به دلیل رفتار غیرورزشی به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم شد و باید ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.


بازگشت ستاره جدید تراکتور به تمرینات گروهی پس از پشت سر گذاشتن درمان
حرکت استثنایی ستاره محبوب تراکتور و گرفتن پنالتی از مدافع چادرملو
واکنش مدیرعامل تراکتور به حواشی سربازی علیرضا بیرانوند
تمجید سرمربی تراکتور از عملکرد شاگردانش در پیروزی برابر چادرملو
بمب خبری از حوالی تراکتور ؛ دو ستاره تیم ملی در راه تبریز
ستاره محبوب تراکتور و ثبت رکوردی تاریخی با گل پنالتی در هفته چهارم لیگ برتر









