بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش ستاره لایپزیش به برد ارزشمند برابر رئال مادرید

تیمو ورنر : هر بازیکنی آرزو دارد رئال مادرید را شکست دهد

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 آبان 1401 | 17:55
تیمو ورنر

تیمو ورنر ستاره آلمانی لایپزیش، مدعی شد شکست دادن رئال مادرید لذت خاصی دارد. این بازیکن شب گذشته با گلزنی برای تیمش درخشید.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تیمو ورنر ستاره آلمانی لایپزیش، مدعی شد شکست دادن رئال مادرید لذت خاصی دارد.

به گزارش پارس فوتبال، ورنر در یک سال اخیر عملکرد درخشانی برابر رئال مادرید از خود ارائه داده و با زدن سه گل و ارسال یک پاس گل در پنج مسابقه در لباس لایپزیش و چلسی، گربه سیاه این تیم پرافتخار لقب گرفته است. تیم آلمانی شب گذشته با ارائه عملکردی بسیار خوب در خانه ۲-۳ از سد رئال گذشت و تیمو ورنر موفق شد گل سوم تیمش را به ثمر برساند. حالا این بازیکن مدعی شد لایپزیش مانند مسابقه رفت برابر رئال مادرید بازی کرده و فقط این بار موقعیت های آنها تبدیل به گل شده است.

ورنر گفت:

برنده شدن در بازی های لیگ قهرمانان همیشه احساس خاصی به یک بازیکن می دهد. حالا این پیروزی چه در برابر رئال مادرید، چه شاختار یا سلتیک باشد، برای هر بازیکنی شیرین است. البته قطعا رئال مادرید یک باشگاه بزرگ محسوب می شود و هر بازیکنی همیشه می خواهد تیمش چنین باشگاه بزرگی را شکست دهد و او نیز در رقم خوردن این نتیجه نقش داشته باشد.

ما در خانه برابر رئال مادرید با همان سبکی بازی کردیم که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مقابل این تیم به میدان رفتیم. اما این دیدار از این جهت تفاوت داشت که موقعیت های لایپزیش تبدیل به گل شد و ما موفق شدیم در این بازی به پیروزی دست یابیم. ما با کیفیتی که در خود داریم، بعد از به ثمر رساندن گل اول شرایط را برای رئال مادرید سخت کرده و توانستیم گل های بعدی را به ثمر برسانیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *