بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

داروین نونیز رکورد سرعت تاریخ لیگ جزیره را شکست

شکسته شدن رکورد سرعت در تاریخ لیگ برتر انگلیس توسط داروین نونیز با سرعت 38 کیلومتر بر ساعت

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 مهر 1401 | 17:07
داروین نونیز

داروین نونیز دیشب در جریان پیروزی لیورپول مقابل وستهم در یک کورس با بازیکن حریف سرعتی خارق‌العاده داشت که رکورد لیگ برتر انگلیس را شکست.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

داروین نونیز دیشب در جریان پیروزی لیورپول مقابل وستهم در یک کورس با بازیکن حریف سرعتی خارق‌العاده داشت که رکورد لیگ برتر انگلیس را شکست.

به گزارش پارس فوتبال، داروین نونیز، مهاجم اروگوئه‌ای لیورپول، کم کم نشان می‌دهد که پرداخت ۹۰ میلیون یورو از طرف این باشگاه برای خرید او در تابستان امسال بی‌علت نبوده است. نونیز دیشب در جریان پیروزی ۱-۰ لیورپول مقابل وستهم هم تک‌گل تیمش را به ثمر رساند و هم یک بار تیر دروازه وستهم را به لرزه درآورد.

اما تنها درخشش‌های نونیز در این بازی به گلزنی و کوبیدن توپ به تیر دروازه خلاصه نمی‌شود. او در صحنه‌ای از بازی چنان سرعتی به نمایش گذاشت که رکورد سرعت یک فوتبالیست در لیگ برتر انگلیس را شکست.

نونیز در بازی دیشب در یک کورس با بازیکن حریف سرعتی معادل ۳۸ کیلومتر در ساعت را به ثبت رساند. او به این ترتیب موفق شد رکورد سرعت در لیگ برتر انگلیس را بشکند. رکورد قبلی در اختیار کایل واکر، مدافع منچسترسیتی، بود که در سال ۲۰۲۰ ثبت شده بود. رکورد سرعت واکر ۳۷.۷ کیلومتر در ساعت بود که دیشب توسط داروین نونیز شکسته شد.

در مقام مقایسه کافی است توجه داشته باشیم که رکورد سرعت اوسین بولت، سریع‌ترین مرد جهان، ۴۴.۷ کیلومتر در ساعت بوده است. یعنی نونیز دیشب نشان داد آنقدر آماده است که وقتی کورس می‌گذارد سرعتی نزدیک به سرعت بهترین دونده‌های سرعت المپیک دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *