افشاگری جنجالی پدیده استقلال درباره راز مگو از دیدار با فولاد + سند
رضا میرزایی : بازیکنان فولاد هم گفتند دومین برخورد پنالتی بود
رضا میرزایی پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل فولاد اظهار داشت: بازیکنان فولاد هم گفتند دومین برخورد پنالتی بود .
رضا میرزایی پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل فولاد اظهار داشت:
همه کارشناسان گفتند پنالتی بوده و دیگر نیازی نیست من صحبت کنم. تمام صحنهها واضح است. خدا را شکر ۴-۳ بار صحنه آهسته پخش شد. صد درصد مدافع فولاد پای من را زد، تمام بازیکنانشان هم گفتند پنالتی بوده است.
وی افزود:
در اولین صحنه به من کارت زرد نشان داد و آن را پنالتی نگرفت. دومین صحنه هم صد درصد پنالتی بود. با توپ بیرون رفتم و باید برای فوتبال ضربه دروازه اعلام میکرد اما چرا کرنر گرفت؟ اگر هم پنالتی نبود باید به من کارت زرد دوم را میداد و اخراجم میکرد. چرا این کار را نکرد؟ صحنه دوم هم صد درصد پنالتی بود.
هافبک استقلال خاطرنشان کرد:
به قرآن، جان مادرم که عزیزتر از او را ندارم قسم میخورم که همه بازیکنان فولاد گفتند دومین صحنه صد درصد پنالتی بود، اما الان نمیآیند و در میکسدزون بگویند پنالتی بود. از مادرم عزیزتر در این دنیا ندارم، جان او را قسم میخورم که خود بازیکنان فولاد گفتند که پنالتی بوده است.
میرزایی تصریح کرد:
داور میگفت تمرکز من را بهم ریختهاید، پنالتی بگیرد تا تمرکزت بهم نریزد. چرا ما باید حرص بخوریم. همه کارشناسان گفتند پنالتی بوده و دیگر نیازی به گفتن من نیست.














