تاوان سنگین حمایت از مهدی طارمی ؛ سرمربی پورتو نقره داغ شد + جزئیات
جریمه سرخیو کونسیسائو سرمربی پورتو به دلیل حمایت از مهدی طارمی

سرخیو کونسیسائو سرمربی پورتو به خاطر حمایت از ستاره ایرانی اش جریمه شد.
سرخیو کونسیسائو سرمربی پورتو هفته گذشته پس از بازی تیمش در حمایت از مهدی طارمی ستاره ایرانی اش در نشست خبری بعد از بازی شرکت نکرد.
یکی از خبرنگاران پرتغالی بعد از بازی علیه طارمی شیطنت کرد و سوالات غیر مربوط به بازی پرسید. سوال خبرنگار پرتغالی با قصد و غرض علیه طارمی بود و او را فریب دهنده داوران خطاب کرد.
سرخیو کونسیسائو سرمربی پورتو نیز وقتی شیطنت خبرنگار پرتغالی علیه ستاره ایرانی را دید به نشانه اعتراض با آن شبکه مصاحبه نکرد و در نشست خبری بعد از بازی هم شرکت نکرد.
در همین رابطه سایت «گولو» پرتغال خبر داد باشگاه پورتو به دلیل عدم حضور کونسیسائو در نشست خبری بعد از بازی و بی احترامی به اصحاب رسانه مبلع ۱۰ هزار یورو جریمه نقدی شد.
سرمربی پورتو به دلیل عدم حضور در کنفرانس خبری بعد از بازی مبلغ ۶۱۲ یورو جریمه شد و بقیه جریمه را باشگاه باید بپردازد.


پرسپولیس به دو ستاره خارجی این تیم در اردوی ترکیه فرصت میدهد
دروازهبان باتجربه تراکتور با قراردادی دو ساله به پرسپولیس پیوست
اردوی آمادهسازی پرسپولیس در ترکیه قطعی شد
ستاره ازبک پرسپولیس در دومین بازی دوستانه غایب بود
پرسپولیس با ترکیب جدید خیبر را شکست داد
گزینه نقل و انتقالاتی پرسپولیس به شایعات پایان داد + جزئیات









