بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گزینه های قابل دسترس هدایت یوونتوس

زیدان و توخل دو گزینه قابل دسترس برای یوونتوس

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 شهریور 1401 | 14:53
یوونتوس ؛ زیدان و توخل دو گزینه قابل دسترس برای یوونتوس

شکست مقابل بنفیکا در تورین، کار مکس آلگری برای ادامه حضور در یوونتوس را دشوار ساخته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

یوونتوس در این فصل از هشت مسابقه در تمام رقابت‌ها تنها دو بازی را برده‌ و برای اولین بار در تاریخ در دو دیدار ابتدایی خود مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مغلوب شده است. این تیم شب گذشته توسط تماشاگران در استادیوم آلیانز هو شد، اما مکس آلگری در پایان این دیدار مدعی شد که او بخشی از راه حل است، نه مشکل اصلی. اما به نظر نمی رسد هواداران یوونتوس اینگونه فکر کنند، زیرا هشتگ #Allegriout در ایتالیا پس از شکست یوونتوس در شب گذشته با بیش از ۲۱ هزار پست در توییتر ترند شده است.

همچنین به جز آلگری، عملکرد دوسان ولاهوویچ نیز مورد انتقاد قرار گرفته است. این مهاجم صربستانی حتی یک شوت هم به سمت دروازه نداشت و او تا به اینجای فصل در تمام رقابت‌ها در هفت بازی چهار گل به ثمر رسانده است، اما تنها یک گل در جریان مسابقه زده است. اما اغلب هواداران یوونتوس مکس آلگری را مسئول اصلی نتایج ضعیف یوونتوس می‌دانند و به نظر می‌رسد زین الدین زیدان زیدان و توماس توخل محبوب‌ترین نامزدهای آنها برای بیانکونری در ادامه فصل هستند.

نام سرمربی سابق چلسی در ۳۸۵ هزار توییت و اسم زیدان، ستاره سابق یوونتوس، در ۸۶۲۵ پست نام برده شده است. توخل به تازگی شغل خود را از دست داده و در صورت تمایل یوونتوس ممکن است هدایت این تیم را در ادامه فصل بر عهده گیرد. اما زیدان بیش از یک سال است که بیکار بوده و به نظر می رسد منتظر روشن شدن تکلیف تیم ملی فرانسه در جام جهانی و حضور در رختکن این تیم در سال جدید میلادی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *