واکنش جالب نویر به ناکامی لواندوفسکی در آلیانز آرنا
مانوئل نویر : خوش شانس بودیم که لواندوفسکی گل زنی نکرد

مانوئل نویر کاپیتان بایرن مونیخ، معتقد است که تیمش خوش شانس بود که از روبرت لواندوفسکی گل نخورد.
مانوئل نویر کاپیتان بایرن مونیخ، معتقد است که تیمش خوش شانس بود که از روبرت لواندوفسکی گل نخورد.
به گزارش پارس فوتبال، بایرنیها دیشب موفق شدند در دومین دیدارشان در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان ۲-۰ بارسا را شکست بدهند. این در حالی است که روبرت لواندوفسکی که در این تابستان از بایرن به بارسا رفت، موقعیتهای خوبی برای گلزنی داشت اما نتوانست از آنها استفاده کند.
مانوئل نویر معتقد است علاوه بر اینکه تیمش در کارهای دفاعی خوب بود، ستاره لهستانی هم بدشانس بود که موفق نشد در دیدار امشب گلزنی کند.
او به خبرنگاران گفت:
فکر می کنم این دیداری احساسی برای لواندوفسکی بود زیرا او در مونیخ خیلی موفق بود. اما ما هم به عنوان حریف او را خوب میشناختیم. در لحظات حساس شانس با او یار نبود.
ما خوش شانس بودیم که والی او از بالای دروازه به بیرون رفت و روی موقعیت دوم هم من به موقع حاضر بودم. ما امروز نمایش دفاعی خوبی داشتیم.
بایرن در دو دیدار اخیرش در بوندس لیگا مقابل اونیون برلین و اشتوتگارت متوقف شد و این مسئله انتقادهایی را به همراه داشت. حتی گفته می شد که بازیکنان بایرن هم از تاکتیک های یولیان ناگلزمان ناراضی هستند اما نویر نظر دیگری دارد.
او می گوید:
ما نباید اغراق کنیم. ما بازیهایمان در لیگ قهرمانان را بردیم. ما مقابل اینتر و بارسا فضا داشتیم. هرچند باید مقابل تیم هایی که در عقب زمین فشردهتر بازی می کنند، بهتر کار کنیم. چنین حریفی در هفته پیش رو در آگسبورگ منتظر ماست.


ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
لحظه خاص برای یامال در نیوکمپ از راه رسید
خبرخوش برای بارسلونا و فلیک
واکنش ستاره بایرن به شایعات حضورش در بارسلونا









