بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

باشگاه تراکتور دنبال شکار ستاره پیشین لیورپول با یک پیشنهاد نجومی

پیشنهاد 3 میلیارد تومانی تراکتور برای هر ماه به اندی کارول ستاره پیشین لیورپول

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 شهریور 1401 | 22:46
پیشنهاد 3 میلیارد تومانی تراکتور برای هر ماه به اندی کارول ستاره پیشین لیورپول

باشگاه تراکتور دنبال جذب ستاره پیشین لیورپول است و در همین راستا به اندی کاروی پیشنهادی ۳ میلیارد تومانی در هر ماه داده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

نشریه «دیلی‌میل» مدعی شد اندی کارول که این روزها بدون تیم مانده، پیشنهادی از لیگ برتر ایران و باشگاه تراکتور داشته که رد کرده است.

ظاهراً باشگاه تراکتور تبریز به این مهاجم پیشین تیم ملی انگلیس و لیورپول پیشنهادی یک ساله با حقوق هفتگی ۲۰ هزار پوند ارائه کرده و این بازیکن آن را رد کرده است. در واقع باشگاه تراکتور حاضر بوده هر ماه ۸۰ هزار پوند (نزدیک به ۳ میلیارد تومان) به این بازیکن حقوق بدهد!

این رسانه اشاره کرد که تراکتور همان باشگاهی است که زمانی جان توشاک روی نیمکت آن نشسته و آنتونی استوکس هم سابقه بازی کردن در آن را داشته.

کارول ۳۳ ساله که ۹ مرتبه برای تیم ملی انگلیس بازی کرده، بعد از جدایی از وست‌برومویچ در ماه ژانویه بدون تیم بوده است. او سابقه بازی در لیورپول، وستهام، نیوکاسل و ردینگ را هم دارد.

در تابستان قبل از پیوستن یورگن لوکادیا به پرسپولیس شایعه‌ای مبنی بر پیشنهاد شدن این بازیکن به سرخ‌پوشان تهرانی هم مطرح شده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *