بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ترابی پنالتی نزد اما به قدر گل‌زنی خوشحالی کرد + عکس

خوشحالی جالب مهدی ترابی پس از گلزنی یورگن لوکادیا به نفت از روی نقطه پنالتی

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 شهریور 1401 | 10:38
مهدی ترابی

یکی از مهارت‌های مهدی ترابی تسلط و اعتماد به نفس بالای او در زدن ضربات پنالتی است و در سال‌های اخیر نیز پنالتی‌های خوبی برای سرخ‌ها زده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مهدی ترابی با حضور یورگن لوکادیا در ترکیب پرسپولیس پنالتی‌زن اول سرخ‌ها نخواهد بود.

به گزارش پارس فوتبال، یکی از مهارت‌های مهدی ترابی تسلط و اعتماد به نفس بالای او در زدن ضربات پنالتی است و در سال‌های اخیر نیز پنالتی‌های خوبی برای سرخ‌ها زده است.

با این حال یحیی گل‌محمدی پس از حضور لوکادیا در اسکواد سرخ‌ها وظیفه زدن پنالتی را نیز به این بازیکن سپرد تا ترابی پشت پنالتی بازی مقابل نفت مسجدسلیمان نایستد.

پس از اینکه لوکادیا به زیبایی توپ را در گوشه دروازه نفت و دور از دستان دروازه‌بان فرستاد، مهدی ترابی با فریادی بلند خود را به این مهاجم هلندی رساند تا در شادی گل او شریک باشد.

پرسپولیس این فصل علاوه‌بر ترابی و لوکادیا در ترکیب خود گئورگی گولسیانی را نیز به عنوان پنالتی‌زن دارد؛ این مدافع گرجستانی سال گذشته پنالتی‌زن سپاهان بود و به استقلال نیز گل زد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *