حاشیه تلخ بازی پرسپولیس و نفت مسجدسلیمان که باعث توقف بازی شد
باران بطری آب معدنی در مسجدسلیمان ؛ پیگیری بازی نفت و پرسپولیس با ۲ وقفه

باران بطری آب معدنی در مسجدسلیمان باعث وقفه کوتاه در بازی نفت این شهر و پرسپولیس شد و با تصمیم داور دو تیم را پس از دقایقی به بازی برگشت.
دیدار نفت مسجدسلیمان و پرسپولیس به دلیل پرتاب بطری آب معدنی به داخل زمین با ۲ بار وقفه همراه بوده است.
دیدار تیمهای نفت مسجدسلیمان و پرسپولیس تهران از ساعت ۲۰ امشب (شنبه) در ورزشگاه شهید بهنام محمدی مسجدسلیمان آغاز شده است.
در نیمه دوم این بازی بعد از اعلام پنالتی از سوی داور در دقیقه ۵۳ به نفع پرسپولیس، هواداران نفت مسجدسلیمان به شدت به این تصمیم داور اعتراض کردند و به داخل زمین بطری آب معدنی پرتاب کردند. این پرتابها در دقایقی بعد از گل اول پرسپولیس ادامه داشت و داور مجبور به توقف بازی شد. در ادامه و در دقیقه ۵۸ یک صحنه مشکوک داوری در محوطه جریمه پرسپولیس به وجود آمد که بازیکنان و مربیان نفت اعتقاد داشتند داور باید برای آنها نیز پنالتی میگرفت. بعد از این صحنه یک بار دیگر بطریهای آب معدنی به داخل زمین به صورت گستردهتر پرتاب شد که داور یک بار دیگر بازی را متوقف کرد.
بعد از این اتفاق و درحالی که به نظر میرسید داور تمایلی برای ادامه دادن بازی ندارد، رضا مهاجری و برخی از بازیکنان نفت به سمت سکوهای ورزشگاه رفتند و از هواداران درخواست کردند که آرامششان را حفظ کنند و دیگر چیزی به داخل زمین پرتاب نکنند. بالاخره این بازی بعد از دو دقیقه وقفه از سر گرفته شد.


حواشی آبی پوشان تمامی ندارد
بازگشت ستاره کلیدی سپاهان در دیدار حساس برابر استقلال
درخشان به ناکامی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ اشاره کرد ؛ استراتژی اجرا نشد
تأکید پیشکسوت استقلال بر اهمیت عملکرد تیم در مسابقات حساس
شکایت باشگاه استقلال از کاپیتان پرسپولیس
سرمربی استقلال رامین رضاییان را نقره داغ کرد + جزئیات









