بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تی تی ها به سیم آخر زدند ؛ این چه وضع قیمت است؟

عصبانیت شدید هواداران تراکتور از افزایش چهاربرابری قیمت بلیت

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 شهریور 1401 | 18:15
تراکتور

افزایش ناگهانی چهاربرابری بلیت بازیهای خانگی تراکتور موجب اعتراض وسیع تی تی ها در فضای مجازی شده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

افزایش ناگهانی چهاربرابری بلیت بازیهای خانگی تراکتور موجب اعتراض وسیع تی تی ها در فضای مجازی شده است.

به گزارش فوتبالی، بلیت فروشی بازی تراکتور – صنعت نفت درحالی امروز شروع شد که افزایش به یکباره و ناگهانی بلیت این دیدار موجب ناراحتی وسیع هواداران این تیم شده است.

بلیتهای این دیدار درحالی ۱۲۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده که در دو بازی خانگی قبلی، قیمت هر بلیت ۳۰ هزار تومان بوده است.

طرفداران تراکتور از این اقدام باشگاه بسیار عصبی و ناراحت هستند و حتی بحث عدم حضور در ورزشگاه هم در فضای هواداری مطرح شده است. جالب این که برخلاف دو بازی قبلی که برای ظرفیت ۳۰ درصدی بلیت فروشی انجام گرفته بود، باشگاه تراکتور این بار برای ۶۰ درصد ورزشگاه بلیت فروشی کرده است.

تراکتوری‌ها معتقدند این قیمت برای ورزشگاه یادگار امام(ره) که هنوز در دست تعمیر است و نواقصات بسیاری هم دارد، بسیار زیاد است.

باید منتظر ماند و دید مسئولان باشگاه چه واکنشی به این افزایش قیمت ناگهانی خواهند داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *