بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فوری ؛ پایان کار اسکوچیچ در تیم ملی ؛ مرد کروات رفت

قطع همکاری فدراسیون فوتبال با دراگان اسکوچیچ

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 شهریور 1401 | 11:12
قطع همکاری فدراسیون فوتبال با دراگان اسکوچیچ

در جلسه مهدی محمدنبی نایب رییس اول فدراسیون فوتبال با دراگان اسکوچیچ پایان همکاری این مربی به او ابلاغ شده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در جلسه نایب رییس اول فدراسیون فوتبال با دراگان اسکوچیچ پایان همکاری این مربی به او ابلاغ شده است.

به گزارش پارس فوتبال، بعد از قطعی شدن حضور کارلوس کی‌روش در راس کادرفنی تیم ملی فوتبال، مسئولان فدراسیون، شب گذشته با دراگان اسکوچیچ جلسه گذاشتند و پایان همکاری را به وی ابلاغ کردند.

شب گذشته و بعد از تعطیلی کار از سوی دراگان اسکوچیچ، این مربی کروات با تماسی از سوی مهدی محمدنبی، نایب رییس اول فدراسیون مواجه شد. نبی از اسکوچیچ خواست به فدراسیون برود و در جلسه شرکت کند. در این جلسه نبی که در گذشته سابقه همکاری با اسکوچیچ را داشت، پایان همکاری را به وی ابلاغ کرد.

این تصمیم فدراسیون و اقدامی که با اسکوچیچ صورت گرفت، سبب ناراحتی شدید این مربی شده است. او در جلسه با نبی نیز ناراحتی‌اش را کتمان نکرد و بابت این تصمیم فدراسیون اعتراض خود را اعلام داشته است.

با همه این تفاسیر، قطع همکاری با اسکوچیچ قطعی شد و حالا هواداران تیم ملی فوتبال منتظر بازگشت کارلوس کی‌روش به ایران و نشستن دوباره این مربی پرتغالی روی نیمکت در سومین جام جهانی متوالی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *