بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

متلک سنگین ستاره ملی پوش به هواداران استقلال + سند

مهدی مهدی پور در واکنش به شعار بی غیرت در ورزشگاه : اگر یک توپ گل می‌شد الان همه ما باغیرت بودیم

نویسنده : خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 شهریور 1401 | 9:48


مهدی مهدی پور هافبک استقلال مدعی است علی‌رغم انتقادی که هواداران ، آنها یک نمایش موفق را برابر پیکان پشت سر گذاشتند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مهدی مهدی پور پس از پایان بازی مقابل پیکان درباره عملکرد خودش در این فصل گفت:

مهدی مهدی‌پور از فرم امروز خودش راضی است. اتفاقی که امروز افتاد و بازی‌ای که استقلال انجام داد بازی خیلی قابل ستایشی بود. پیکان را در هفته‌های گذشته با پیکان امروز مقایسه کنید. پیکان امروز مقابل ما هیچ حرفی برای گفتن نداشت.

وی ادامه داد:

استقلال امروز همه کار کرد. موقعیت گل و تک به تک داشته و انواع کارهای ترکیبی داشت فقط توپ گل نشده. اگر یک توپ گل می‌شد الان همه ما باغیرت بودیم.

همهدی مهدی پور هافبک ملی‌پوش استقلال در پایان درباره انتظار هواداران برای پیروزی گفت:

هوادار از تیمش برد می‌خواهد. استقلال تیم بزرگی است و انتظار از تیمی که فصل گذشته بدون باخت قهرمان شده زیاد است اما به نظرم استقلال امروز در فرم خوبی بوده است.


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *