بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازتاب شکست سپاهان مقابل فولاد در رسانه های پرتغالی + عکس

واکنش روزنامه های رکورد و اوجوگو به باخت سپاهان برابر فولاد

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 شهریور 1401 | 12:07
واکنش روزنامه های رکورد و اوجوگو به باخت سپاهان برابر فولاد

روزنامه های معروف پرتغالی نسبت به شکست خانگی سپاهان با ژوزه مورایس واکنش نشان دادند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

گل دیر هنگام آیاندا پاتوسی باعث شد تا سپاهان صدر جدول رده بندی را به پرسپولیس واگذار کند. در مهمترین دیدار هفته چهارم، سپاهان و فولاد در استادیوم فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند که این بازی با یک گل به سود تیم نکونام به پایان رسید.

از زمان حضور ریکاردو ساپینتو و ژوزه مورایس در فوتبال ایران، روزنامه های پرتغالی اخبار لیگ برتر را با جدیت دنبال می کنند و به شکست روز گذشته تیم مورایس واکنش نشان دادند.

* روزنامه اوجوگو:
سپاهان با خوزه مورائس، ناکام ماند و صدرنشینی در لیگ ایران را از دست داد.

واکنش روزنامه های رکورد و اوجوگو به باخت سپاهان برابر فولاد

لیگ برتر فوتبال ایران که چهار هفته از آن برگزار شده، در حالی با تعادل همراه است که پرسپولیس و فولاد با هشت امتیاز در رده‌های نخست قرار دارند.

سپاهان با مربیگری ژوزه مورایس پرتغالی در خانه با نتیجه یک بر صفر مقابل فولاد شکست خورد و به این ترتیب امکان صعود به صدر جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایران را از دست داد.

آیاندا پاتوسی از آفریقای جنوبی در وقت های اضافه در دقیقه ۲+۹۰ تک گل بازی را به ثمر رساند.

 

* روزنامه رکورد:
سپاهان ژوزه مورایس شکست خورد و در لیگ ایران ناکام ماند، او در خانه از فولاد غافلگیر شد.

واکنش روزنامه های رکورد و اوجوگو به باخت سپاهان برابر فولاد

سپاهان با مربیگری ژوزه مورایس پرتغالی در خانه و برابر فولاد با گل دقیقه ۹۲ پاتوسی غافلگیر شد و صدر جدول را از دست داد.

چهار هفته از لیگ برتر ایران گذاشته که پرسپولیس و فولاد با ۸ امتیاز در رده‌های نخست قرار دارند و پس از آن سپاهان، استقلال (ریکاردو ساپینتو) و پیکان در رده‌های بعدی جای گرفته اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *