دو جیمیجامپ دیدار تراکتور و هوادار با دو سرنوشت متفاوت + عکس
ورود دو جیمی جامپ به زمین در حاشیه دیدار تراکتور و هوادار

تراکتور امروز برای اولین بار در فصل جدید با هواداران خود به مصاف حریف رفته است. سکوهای ورزشگاه یادگار امام تبریز امروز میزبان حدود سی هزار هوادار است.
پیش از پایان نیمه اول بازی تراکتور و هوادار دو تماشاگر تیم حریف وارد زمین شدند که سرنوشت متفاوتی داشتند.
به گزارش پارس فوتبال، تراکتور امروز برای اولین بار در فصل جدید با هواداران خود به مصاف حریف رفته است. سکوهای ورزشگاه یادگار امام تبریز امروز میزبان حدود سی هزار هوادارای است که آخرین بار در بازی جنجالی با پرسپولیس در لیگ گذشته در ورزشگاه حاضر شده بودند.
هواداران تراکتور در شروع کار استقبال گرمی از بازیکنان تیم خود داشتند. در کنار این استقبال جمعی از روی سکوها، بازار جیمی جامپ هم امروز در یادگار داغ است و تا پیش از پایان نیمه اول دو هوادار با عبور از فنس ها، وارد زمین شدند.


هوادار اول ابتدا توسط رضا اسدی متوقف شد و در حالی که ماموران انتظامی قصد خارج کردن او از زمین را داشتند، مهدی کیانی دستش را گرفته و سمت اخباری برد. سلفی با اخباری، خواسته این هوادار بود که بعد از انجام آن به کمک کاپیتان سرخ پوشان، به سکوها برگشت.
۳۳ دقیقه بعد از شروع کار دوباره یک هوادار از سکوها وارد زمین شد. او که از بخش مرکزی زمین قصد وارد شدن داشت، سریع تر از هوادار قبلی متوقف شده و شانس دیدار با ستاره های محبوب خود را پیدا نکرد.


فرصت سوزی ستاره پرسپولیس در دیدار مقابل تراکتور سوژه شد + عکس
افت ستاره جدید پرسپولیس در دومین بازی پیاپی + عکس
توییت کنایهآمیز استقلال به پرسپولیس ؛ تصویر خندان بازیکنان در تمرین ریکاوری + عکس
اشتباه ستاره جوان پرسپولیس در اولین بازی رسمی خود + عکس
واکنش معنادار پیمان حدادی به شکست پرسپولیس مقابل تراکتور + عکس
ژست جالب بیرانوند پس از برد شیرین تراکتور برابر پرسپولیس + عکس









