کاوه رضایی قرمز می پوشد
کاوه رضایی در آستانه توافق با تراکتور

باشگاه تراکتور شرط استقلال برای به خدمت گرفتن کاوه رضایی را پذیرفت.
بعد از اینکه مشخص شد باشگاه استقلال نمیتواند فهرست نفرات خودش را برای اضافه کردن کاوه رضایی خالی کند، باشگاه تراکتور به فکر جذب این بازیکن افتاد و مذاکراتش را با باشگاه استقلال و مدیر برنامه های این بازیکن برای جذب قرضی کاوه آغاز کرد.
این مذاکرات ابتدا به دلیل اختلاف دو باشگاه بر سر مدت زمان قرارداد قرضی به نتیجه نرسید. باشگاه استقلال تنها یک نیم فصل حاضر به در اختیار قراردادن رضایی بود و باشگاه تراکتور او را برای یک فصل میخواست و به همین دلیل مذاکرات روز گذشته طرفین به نتیجه نرسید.
در این راستا طی آخرین اخبار رسیده مشخص شد باشگاه تراکتور از موضع خود عقب نشینی کرده و شرط استقلال برای گرفتن قرضی کاوه رضایی برای یک نیم فصل را پذیرفته است و بدین ترتیب به نظر میرسد مشکلی میان طرفین بر سر این اتنقال نباشد.
باید دید این توافق امروز صورت خواهد گرفت یا نه.


پاسخ گل محمدی به پیشنهاد استقلال
پرسپولیس و تراکتور لغو شد ؟
دردسر جدید برای اوسمار ویرا در پرسپولیس + جزئیات
تمرینات پرسپولیس تعطیل شد
مقصد جدید ستاره استقلالی مشخص شد + جزئیات
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس قید جام جهانی را زد ؟ + جزئیات









