بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انتقال رونالدو به ناپولی هم تکذیب شد + عکس

کالندا : هیچ مذاکره‌ای در جریان نیست و قرار نیست معاوضه‌ای انجام شود

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 4 شهریور 1401 | 22:36
انتقال کریستیانو رونالدو به ناپولی

مدیر برنامه‌های ویکتور اوسیمن، ستاره ناپولی، درباره شایعات اخیر مبنی بر تلاش ژرژ مندس برای جابجایی کریستیانو رونالدو و اوسیمن بین یونایتد و ناپولی توضیح داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مدیر برنامه‌های ویکتور اوسیمن، ستاره ناپولی، درباره شایعات اخیر مبنی بر تلاش ژرژ مندس برای جابجایی کریستیانو رونالدو و اوسیمن بین یونایتد و ناپولی توضیح داد.

به گزارش پارس فوتبال، امروز شایعاتی در رسانه‌های ایتالیایی مطرح شد که مدعی بود ژرژ مندس، مدیر برنامه‌های کریستیانو رونالدو در تلاش است زمینه انتقال رونالدو به ناپولی را فراهم کند. بر این اساس، مندس قصد دارد یونایتد را متقاعد کند که کریستیانو را به صورت قرضی به ناپولی واگذار کند و در عوض ویکتور اوسیمن را به خدمت بگیرد.

روبرتو کالندا، مدیر برنامه‌های اوسیمن، درباره این شایعات توضیحاتی داد و ضمن اعتراف به اینکه مهاجم ناپولی می‌خواهد در لیگ برتر انگلیس بازی کند گفت در این لحظه هیچ مذاکره‌ای بین او و منچستریونایتد در جریان نیست.

انتقال کریستیانو رونالدو به ناپولی

در ایتالیا گفته می‌شود ناپولی برای فروش اوسیمن خواهان دریافت ۱۲۰ میلیون یورو است. اما مدیر برنامه‌های او می‌گوید ستاره نیجریه‌ای در حال حاضر به ترک ناپولی فکر نمی‌کند.

کالندا در توییتر نوشت:

هیچ مذاکره‌ای در جریان نیست و قرار نیست معاوضه‌ای انجام شود. اوسیمن بازیکن ناپولی است و می‌خواهد با این تیم در لیگ قهرمانان بازی کند. او به همراه هم‌تیمی‌ها و سرمربی‌اش با افتخار پیراهن ناپولی را به تن می‌کند.

انتقال کریستیانو رونالدو به ناپولی

امروز توتواسپورت هم مدعی شد اوسیمن تمایلی به بازی در منچستریونایتد ندارد چرا که این تیم انگلیسی امسال در لیگ قهرمانان حاضر نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *