حمله بیرانوند به رکورد طلایی نیلسون در پرسپولیس + عکس
تلاش علیرضا بیرانوند برای حضور در ترکیب ثابت تمام بازی های پرسپولیس

نیلسون کوریا جونیور، آخرین دروازهبان پرسپولیس بود که توانست ۳۰ بازی در یک فصل درون دروازه پرسپولیس بایستد.
پرسپولیس در اراک به دنبال سومین کلینشیت این فصل خواهد بود.
به گزارش پارس فوتبال، نیلسون کوریا جونیور، آخرین دروازهبان پرسپولیس بود که توانست ۳۰ بازی در یک فصل درون دروازه پرسپولیس بایستد و پس از او، جانشینانش هرگز رکورد حضور دائمی در یک فصل را تجربه نکردند.
با این حال اما نمایش درخشان گلر شماره یک این تیم در دو بازی نخست فصل باعث شده تا علیرضا بیرانوند علاوه بر انگیزه دستیابی به دستکش طلایی برای چهارمین بار، امیدوار باشد که رکورد نیلسون را هم بشکند و یک فصل در درون دروازه سرخپوشان قرار بگیرد.

بیرانوند که احتمالا با پرسپولیس به رکورد ۲۰۰ بازی در لیگ برتر خواهد رسید، در تلاش است تا پیش از جام جهانی با بسته نگه داشتن دروازه در ۱۲ بازی، آمار کلینشیت خود را سه رقمی کند و با شرایط خوب به جام جهانی برود.


پیام نیازمند هواداران پرسپولیس را ناراحت کرد
گزینه خارجی پرسپولیس تیم پیدا کرد!
واکنش مدیررسانهای پرسپولیس به لیست نقل و انتقالات اوسمار + عکس
اولین تصویر از ستاره محبوب پرسپولیس پس از جراحی زانو + عکس
تعطیلات زمستانی محمدحسین کنعانیزادگان در اروپا + عکس
جدول لیگ برتر در پایان نیمفصل ؛ تیم فوتبال استقلال به جمع مدعیان برگشت + عکس









