منشا هم پنالتی خراب می کند + عکس
مهار فوق العاده پنالتی گادوین منشا توسط حبیب فرعباسی در دیدار ذوب آهن و مس رفسنجان

حبیب فرعباسی با سیو پنالتی گادوین منشا ذوبآهن را از شکست مقابل مس رفسنجان نجات داد.
حبیب فرعباسی با سیو پنالتی گادوین منشا ذوبآهن را از شکست مقابل مس رفسنجان نجات داد.
به گزارش پارس فوتبال، برخورد آرمان قاسمی با مهاجم مس رفسنجان باعث شد تا پیام حیدری برای گرفتن پنالتی به سود مس رفسنجان مجاب شود و گادوین منشا را در موقعیت ثبت نخستین گل فصل قرار دهد.
آقای گل فصل گذشته که با رد پیشنهاد پرسپولیس در جمع نارنجیپوشان رفسنجان ماندگار شده بود، با دورخیز و ژست همیشگی پشت این توپ قرار گرفت و در حالی که انتظار داشت یک گام مانده به توپ، فرعباسی جهت پرش خود را انتخاب کند، گلر ذوب آهن سرجای خود ماند و پنالتی منشا را با آرامش تمام مهار کرد.
فرعباسی که از سیو پنالتی آقای گل لیگ و چه بسا بهترین پنالتیزن فوتبال ایران، خوشحال بود و سر از پا نمیشناخت، مثل زننده گل خوشحالی خود را انجام داد و بازیکنان ذوب آهن نیز به سمت او رفتند تا بابت سیو پنالتی تشکر کنند.
گلر اول ذوب آهن در سه هفته ابتدایی لیگ جزو بهترین بازیکنان این تیم بوده و هفته گذشته نیز تا آخرین دقیقه بازی دروازهاش را بسته نگه داشت و اگر بدشانسی نمیآورد، حالا با سه کلین شیت در صدر جدول قرار داشت.




تصویر دیده نشده از مرد شماره یک استقلال سوژه شد + عکس
حضور پرانرژی دروازهبان استقلال در تمرینات این تیم با وجود شکست مقابل شبابالاهلی + عکس
تساوی بدون گل مس رفسنجان و پالایش نفت و جنجال داوری + عکس
مس رفسنجان و طرح «اتاق پرو نارنجی» با هدف صعود به لیگ برتر + عکس
افتخار بزرگ برای ستاره های ایرانی در لیگ نخبگان آسیا + سند
استقبال تماشایی از سرمربی محبوب در اصفهان + عکس









