ستاره استقلال با اشتباه داور قِسِر در رفت !
نوذر رودنیل کارشناس داوری فوتبال ایران : اخراج نکردن مهدی قایدی تنها اشتباه داور بازی استقلال و مس کرمان بود

نوذر رودنیل کارشناس داوری فوتبال ایران معتقد است که اخراج نکردن مهدی قایدی تنها اشتباه داور بازی استقلال و مس کرمان بود.
نوذر رودنیل میگوید اکرمی و تیمش تنها یک اشتباه تاثیرگذار در دیدار استقلال و مس کرمان داشتند.
نوذر رودنیل، کارشناس داوری فوتبال ایران، در خصوص قضاوت حسن اکرمی در دیدار استقلال و مس کرمان اظهار کرد:
بازی خوبی بود و داور فقط یک اشتباه تاثیرگذار در اخراج نکردن قایدی داشت.در نیمه اول صحنه خاصی رخ نداد و تیم داوری به چالش کشیده نشد.
وی ادامه داد:
در نیمه دوم، در دقیقه ۶۱، کارت زرد بیموردی برای اتلاف وقت به دروازهبان مس کرمان داد و در دقیقه ۷۴ گل استقلال صحیح بود و خطایی قبل از آن رخ نداد. اعتراض بازیکنان مس در این زمینه بیهوده بود.
رودنیل اضافه کرد:
در دقیقه ۷۷ که بازیکنان دو تیم درگیر شدند، داور باید یک کارت زرد هم به قایدی به خاطر انجام خطا میداد و با کارت زردی که این بازیکن در دقیقه ۸۸ گرفت، مستحق اخراج از زمین بود. این تنها اشتباه اکرمی در این دیدار بود.


خرید جدید پرسپولیس در تهران حاضر شد
پاتک مجتبی جباری به باشگاه پرسپولیس
بازگشت ستاره کلیدی به تمرین تیم فوتبال استقلال
هشدار ترسناک پیشکسوت استقلال به ستاره های آبی + جزئیات
ماجراجویی ستاره پرسپولیسی در فوتبال ایران ادامه دارد + جزئیات
هدف اصلی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی فاش شد









