تمرین استقلال و حضور دو بازیکن بلاتکلیف
ادامه بلاتکلیفی کاوه رضایی و ارسلان مطهری در تمرین استقلال ؛ تغییر محل تمرین آبیپوشان با تصمیم ساپینتو

تمرین امروز استقلال در شرایطی برگزار شد که با نظر ساپینتو آبی ها محل تمرین خود را تغییر داده و در ورزشگاه پاس قوامین تمرین کردند و همچنین کاوه رضایی و ارسلان مطهری همچنان با وجود بلاتکلیفی حضور داشتند. لازم به ذکر است که مطهری اجازه مطهری نداشت و رضایی نیز به صورت انفرادی به تمرین پرداخت.
تمرین امروز تیم فوتبال استقلال به دلیل تصمیم سرمربی پرتغالی آبیپوشان در ورزشگاه پاس قوامین برگزار شد.
تمرین تیم فوتبال استقلال برای آمادهسازی دیدار با مس کرمان ساعت ۱۸ امروز (سهشنبه) در ورزشگاه پاس قوامین برگزار شد.
در حالی که تمرینات استقلال در مجموعه انقلاب برگزار میشد به دلیل شلوغی روزهای اخیر در این محل، ریکاردو ساپینتو با ناراحتی از مسئولان استقلال خواسته بود تمرین به مکان دیگری برود. این مسئله باعث شده که حتی محل تمرین فردا مشخص نباشد و شاید آبیپوشان به مجموعه آرارات بروند.
کاوه رضایی که چند روزی است فقط نظارهگر تمرینات است امروز جدا از سایر بازیکنان تمرین کرد. وضعیت این بازیکن هنوز مشخص نشده است که جای تعجب دارد.
ارسلان مطهری دیگر مهاجم استقلال که نامش از لیست آبیپوشان خارج شده است امروز هم در محل تمرین حضور یافت اما مجوز تمرین کردن پیدا نکرد.
زبیر نیکنفس هافبک آبی ها نیز به دلیل مصدومیت به صورت اختصاصی تمرین کرد و به مانند بازی با ملوان در دیدار با مس نیز غایب خواهد بود.
سیاوش یزدانی مدافع آبیپوشان قرار است کارت بازیاش صادر شود تا اگر کادرفنی صلاح دانست در لیست تیم برای بازی با مس قرار بگیرد.
دیدار استقلال با مس پنجشنبه هفته جاری در هفته سوم لیگ برتر ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.


واکنش خاص پیشکسوت قدیمی استقلال به تقابل حساس با المحرق بحرین
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به ستاره های آبی
واکنش خاص کاپیتان استقلال به دیدار حساس مقابل المحرق بحرین + جزئیات
واکنش معنادار ریکاردو ساپینتو به دیدار استقلال و المحرق بحرین + جزئیات
پیش بینی جالب پیشکسوت استقلال از نتیجه دیدار مقابل المحرق بحرین
مخالفت دادگاه CAS با درخواست باشگاه استقلال









