بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سوکت اندرزسن شکست : نونیز به این دلیل به صورتم ضربه زد + عکس

یواخیم اندرسن : چون خوب بازی کردم، داروین نونیز به من ضربه زد

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 27 مرداد 1401 | 10:31
اخراج داروین نونیز

یواخیم اندرسن، مدافع کریستال پالاس، مدعی شد رفتار داروین نونیز مهاجم لیورپول در تقابل دو تیم احمقانه بوده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

یواخیم اندرسن، مدافع کریستال پالاس، مدعی شد رفتار داروین نونیز مهاجم لیورپول در تقابل دو تیم احمقانه بوده است.

به گزارش پارس فوتبال، دوشنبه شب و در جریان تساوی ۱-۱ لیورپول مقابل کریستال پالاس در دومین هفته لیگ برتر در استادیوم آنفیلد بود که نونیز ستاره جدید و گران قیمت مرسی سایدی ها پس از وارد کردن ضربه ای شدید به صورت آندرسن از بازی اخراج شد. انتقادات از عملکرد این مهاجم اروگوئه ای در روزهای اخیر به شدت افزایش یافته و برخی معتقدند داروین نونیز هنوز آماده بازی کردن در تیمی مانند لیورپول نیست. حالا یواخیم اندرسن فاش کرد نونیز دو بار به صورتش ضربه زده و مستحق اخراج از زمین بوده است.

اخراج داروین نونیز

یواخیم اندرسن گفت:

در تمام بازی من واقعا نزدیک داروین نونیز بازی می کردم. من این بازیکن را خیلی اذیت کردم و در مقابل داروین نونیز سعی کردن نمایش خوبی از خود ارائه دهم. در واقع فکر می کنم به همین دلیل بود که او از دست من عصبانی شد.

البته داروین نونیز ابتدا یک بار به صورت من ضربه زد و من از او خواستم دیگر این کار را انجام ندهد. من از دست نونیز عصبانی شدم. سپس او دوباره این کار را انجام داد که به نظر من من واقعا احمقانه بود و بی تردید باید از داور کارت قرمز دریافت می کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *