مدیرعامل پرسپولیس پشت پرده گاف تاریخی خود را لو داد
رضا درویش مدیرعامل سرخ ها : ما طرفداران قدیمی پرسپولیس با نام پیروزی خاطره های زیادی داریم

رضا درویش مدیرعامل سرخ ها در واکنش به گاف بزرگ خود در برنامه تلویزیونی مدعی شد که ما طرفداران قدیمی پرسپولیس با نام پیروزی خاطره های زیادی داریم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس دلیل اینکه نام این تیم را «پیروزی» گفت، فاش کرد.
رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که چندی قبل با افشای رقم قرارداد یحیی گلمحمدی سوژه نابی به هواداران استقلال و البته تعدادی از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس داده بود بار دیگر با حضور در برنامه فوتبال برتر و اعلام رقم قرارداد بازیکن تازهوارد هلندی پرسپولیسیها و همچنین گفتن «پیروزی» به جای پرسپولیس، به استقلالیها سوژه داد.
درویش در توجیه اینکه چرا نام این تیم را پیروزی گفته به دوستان نزدیکش گفت:
اتفاقا ما طرفداران قدیمی این تیم چون با نام پیروزی بزرگ شده ایم و این نام و قهرمانی ها و موفقیت های تیم محبوبمان در خاطرمان باقی مانده، ناخوداگاه نام «پیروزی» را بر زبان می آوریم و این موضوع نشان می دهد برخلاف ادعا و شیطنت طرفداران رقیب، پرسپولیسی دو آتیشه هستم.


پیام معنادار اسکوچیچ بر عزم تراکتور برای رسیدن به پیروزی پیش از دیدار با پرسپولیس
ناظر ویژه انضباطی در بازی تیم های تراکتور با پرسپولیس
اوسمار بر اهمیت جزئیات در دیدار با تراکتور تأکید کرد
این سه ستاره پرسپولیس به بازی با تراکتور نمی رسند
پاسخ تند افشین پیروانی به خسرو حیدری ؛ کلا یک قهرمانی پر حرف و حدیث آوردهاید
اعلام اسامی داوران دیدار تیم های تراکتور و پرسپولیس









