پشت پرده منتفی شدن حضور رضاوند در فولاد
چرا استقلال آرش رضاوند را به فولاد نداد؟

دلیل مخالفت استقلال با جدایی مجدد آرش رضاوند مشخص شد.
آرش رضاوند که زمستان گذشته راهی فولاد شده روزهای خوبی را زیر نظر جواد نکونام تجربه کرده بود، امیدوار بود که استقلال باز هم با حضور او در این تیم موافقت کند.
فولاد هم برای حفظ این بازیکن حاضر شد علیرضا کوشکی را به استقلال بدهد و وقتی استقلال این پیشنهاد را رد کرد، باشگاه اهوازی اعلام کرد که حاضر است ۱۵ میلیارد تومان برای رضایتنامه هافبک مورد علاقه نکونام به استقلال پرداخت کند منتهی این بار هم استقلال به درخواست فولاد پاسخ منفی داد.
آنطور که روزنامه گل نوشته، دلیل اصلی مخالفت استقلال با جدایی مجدد رضاوند، اعتقاد ساپینتو به این بازیکن است و مربی پرتغالی به باشگاه اعلام کرده که به رضاوند نیاز دارد.
آرش در بازی با سپاهان از دقیقه ۷۳ به جای زبیر نیکنفس وارد میدان شد و گویا ساپینتو روی خلاقیت و قدرت بازیسازی این بازیکن، حساب ویژهای باز کرده است.


واکنش خاص سرمربی تیم مشهور لیگ برتری به تقابل با استقلال
رئیس جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مشخص شد + جزئیات
پیش بینی جالب پیشکسوت استقلال از نتیجه دیدار مقابل پیکان + جزئیات
هشدار ترسناک پیشکسوت استقلال به ستاره های آبی + جزئیات
پیام معنادار سهراب بختیاری زاده برای هواداران استقلال + جزئیات
انگیزه بالای سرمربی تراکتور برای دیدار حساس با استقلال









