بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیام مهم پیشکسوت استقلال برای سهراب بختیاری زاده سوژه شد

علیرضا اکبرپور پیشکسوت استقلال : استقلال همچنان در پست مهاجم نوک با مشکل مواجه است

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۹

علیرضا اکبرپور پیشکسوت استقلال گفت : این تیم همچنان در پست مهاجم نوک با مشکل مواجه است. سحرخیزان بازیکنی جوان و آینده‌دار است و می‌تواند در ادامه مسیر پیشرفت کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

علیرضا اکبرپور پیشکسوت استقلال در ارزیابی عملکرد استقلال در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا مقابل الشمال قطر اظهار کرد: استقلال نمایش قابل قبولی داشت و با کسب این پیروزی توانست جایگاه خود را در جدول بهبود ببخشد. این تیم نشان داد هر زمان با اراده و تمرکز وارد میدان شود، توانایی شکست دادن حریفان را دارد.

وی افزود:

استقلال موقعیت‌های گلزنی مناسبی در اختیار داشت و می‌توانست با استفاده بهتر از فرصت‌ها، با اختلاف گل بیشتری به پیروزی برسد. با این حال، تیم اجازه نداد حریف موقعیت‌های خطرناک زیادی ایجاد کند و کنترل خوبی بر جریان مسابقه داشت.

این پیشکسوت استقلال با اشاره به توانایی‌های حریف قطری گفت:

الشمال تیم قدرتمندی بود و بازیکنان خوبی در اختیار داشت، اما استقلال با شناخت و آنالیز مناسبی که از حریف انجام داده بود، توانست نقاط قوت این تیم را کنترل کند و اجازه ندهد به‌راحتی به دروازه نزدیک شود.

اکبرپور با تأکید بر لزوم تقویت خط حمله استقلال اظهار کرد:

این تیم همچنان در پست مهاجم نوک با مشکل مواجه است. سحرخیزان بازیکنی جوان و آینده‌دار است و می‌تواند در ادامه مسیر پیشرفت کند، اما استقلال به مهاجمی نیاز دارد که بتواند توپ را حفظ کند، در محوطه جریمه تأثیرگذار باشد و از موقعیت‌های ایجادشده بهترین استفاده را ببرد.

وی ادامه داد:

برطرف شدن این ضعف می‌تواند به استقلال کمک کند تا در بازی‌های آینده فرصت‌های بیشتری را به گل تبدیل کند و آمار گلزنی خود را افزایش دهد.

اکبرپور همچنین درباره عملکرد صالح حردانی گفت:

او بازیکنی پرتلاش و متعهد است که با تمام توان برای تیم بازی می‌کند و زمانی که در شرایط خوبی قرار دارد، همکاری مؤثری با یاسر آسانی در ایجاد موقعیت دارد. البته نمی‌توان از یک بازیکن انتظار داشت که به‌طور همزمان در دفاع، موقعیت‌سازی و گلزنی بهترین عملکرد را داشته باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد:

استقلال در دیدار برابر الشمال تیمی باهوش و بابرنامه بود. بازیکنان از ابتدای مسابقه شناخت خوبی از حریف داشتند و بدون عجله و استرس، برنامه‌های خود را در طول ۹۰ دقیقه اجرا کردند. استقلال با صبوری و نظم تاکتیکی، مانع از نزدیک شدن آسان حریف به دروازه شد و در نهایت به نتیجه‌ای که مدنظر داشت، دست پیدا کرد.

استقلال با کسب ۳۹ عنوان قهرمانی رسمی در جام‌های قاره‌ای، کشوری و استانی در بالاترین سطح، پرافتخارترین تیم تاریخ فوتبال ایران محسوب می‌شود.

آبی پوشان  به‌عنوان قدیمی‌ترین و کهن‌ترین باشگاه فوتبال ایران شناخته‌می‌شود. آن‌ها بازی‌های خانگی خود را در ورزشگاه شهرقدس در تهران انجام‌می‌دهند. این باشگاه در حال حاضر در لیگ برتر ایران و جام حذفی ایران شرکت‌می‌کند و کهن‌ترین تیم هر دوی این جام‌ها است. رقبای اصلی استقلال در این دو جام، تیم‌های پرسپولیس از تهران ، سپاهان از اصفهان، فولاد از خوزستان و تراکتور از تبریز هستند.

استقلال با ۳۹ عنوان قهرمانی رسمی در طول تاریخ خود، پرافتخارترین تیم تاریخ فوتبال ایران است و با ۲ عنوان قهرمانی، ۲ جایگاه نایب قهرمانی و ۳ مقام سومی در لیگ نخبگان آسیا، به‌عنوان پرافتخارترین تیم ایرانی در تاریخ این رقابت‌ها و چهارمین تیم برتر قارهٔ آسیا شناخته‌می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *