سبحان خاقانی استقلال را در آزادی تنها نگذاشت + عکس
حضور سبحان خاقانی در ورزشگاه آزادی با عصا

سبحان خاقانی هافبک جوان استقلالیها در اولین جلسه تمرینی تیمش برای فصل جدید دچار پارگی رباط صلیبی شد و مدتی دور از میادین است.
سبحان خاقانی هافبک مصدوم استقلالیها عصا به دست به ورزشگاه آزادی رفت و به حمایت از تیمش پرداخت.
به گزارش پارس فوتبال، سبحان خاقانی هافبک جوان استقلالیها که در اولین جلسه تمرینی تیمش برای فصل جدید دچار پارگی رباط صلیبی شد و مدتی دور از میادین است، دیروز به ورزشگاه آزادی رفت.
خاقانی بعد از جراحی زانوی مصدوم خود، دوران نقاهت را سپری میکند؛او روز گذشته در حالی که با عصا حرکت میکرد به ورزشگاه آزادی رفت و بازی تیم خود را برابر سپاهان به نظاره نشست.
این هافبک جوان به عنوان یک هوادار در رختکن استقلال نیز حضور یافت و به همتیمی هایش روحیه داد و در کنار آبی ها بود.
خاقانی بعد از طی کردن دوران نقاهت تمرینات سبک خود را شروع خواهد کرد و امیدوار است از نیم فصل دوم بتواند برای استقلال به میدان برود.



خدایا، همه را ببخش به جز کنعانیزادگان، عمری و باکیچ! + عکس
حمایت یک استقلالی از کریم باقری با قلب آبی + عکس
ستاره جوان استقلال با انگیزه بالا در تمرین + عکس
حمایت یک استقلالی از کریم باقری با قلب آبی
پیام معنادار مربی استقلالی برای کریم باقری در فضای مجازی + سند
سلفی رامین رضاییان با هواداران استقلال + عکس









