بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تصویر دیده نشده از سرمربی استقلال در شب باخت آسیایی + عکس

تصویر ناراحتی سهراب بختیاری‌زاده از عملکرد ستاره های استقلال مقابل شباب الاهلی

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ | ۹:۱۳

سهراب بختیاری‌زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال از عملکرد شاگردانش در دیدار مقابل شباب الاهلی رضایت نداشت و در اکثر دقایق مسابقه مشغول هدایت بازیکنان بود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

دیدار تیم‌های استقلال ایران و شباب الاهلی امارات در چارچوب هفته سوم رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا، با حواشی و واکنش‌های جالب توجهی بر روی نیمکت آبی‌پوشان همراه بود. سهراب بختیاری‌زاده در بخش عمده‌ای از دقایق این مسابقه با قرار گرفتن در کنار خط طولی زمین، مدام مشغول صحبت کردن با بازیکنان و فریاد زدن بود.

سرمربی استقلال که از نمایش نفرات تیمش در این میدان سخت رضایت نداشت. این ناراحتی و کلافگی را به شکل واضحی در کنار زمین بروز داد.

تصاویری که کارگردان تلویزیونی مسابقه به نمایش درآورد. همچنین عکس‌ها از سهراب بختیاری‌زاده در حاشیه زمین، به خوبی گویای عدم رضایت او از عملکرد شاگردانش است. چراکه او انتظار داشت تیمش در سومین گام آسیایی، نمایش بهتری را برابر حریف پرستاره اماراتی ارائه دهد.

بختیاری‌زاده در طول مسابقه حرص و جوش فراوانی در منطقه فنی می‌خورد و با جنب‌وجوش بی‌وقفه تلاش می‌کرد بازیکنان استقلال را به شرایط مسابقه برگرداند. با تهییج نفرات درون میدان، آن‌ها را به سمت کسب نتیجه مطلوب هدایت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *