واکنش کارلو آنچلوتی به قهرمانی رئال مادرید در سوپرجام اروپا
آنچلوتی : ما قدم های رو به جلوی زیادی برداشتیم اما فکر می کنم این تیم می تواند بهتر شود

کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید، معتقد است که علی رغم موفقیت های اخیر، تیمش می تواند باز هم می تواند پیشرفت کند.
کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید، معتقد است که علی رغم موفقیت های اخیر، تیمش می تواند باز هم می تواند پیشرفت کند.
به گزارش پارس فوتبال، رئال مادرید امشب موفق شد با پیروزی ۲-۰ مقابل آینتراخت فرانکفورت، فاتح سوپرجام اروپا شد. آنها فصل گذشته در حالی توانستند لالیگا و چمپیونزلیگ را ببرند که در ابتدای فصل کمتر کسی می توانست چنین دستاوردی را برای آنها پیش بینی کند.
کارلو آنچلوتی که از عملکرد شاگردانش در دیدار مقابل آینتراخت راضی بود، در پایانی بازی با خبرنگاران در مورد موضوعات مختلف صحبت کرد:
عملکرد رئال
نیازی به این بازی نداشتم که بگویم این تیم باانگیزه و تشنه پیروزی است. این دیدار پیچیده تر از چیزی بود که به نظر می رسید. بعد از گل آلبا ما بازی را به خوبی کنترل کردیم. میخواهم توجه شما را به انسجام خط دفاعی جلب کنم. در سه فینال اخیر ما گلی دریافت نکردیم و این خیلی مهم است.
رختکن تیم
این سالم ترین رختکنی است که من تا به حال داشته ام. این برای من کاملا واضح است. این کمک می کند تا پیروز شویم اما این به هوشمندی بازیکنان هم مربوط است.
بنزما
او مهمترین و سرنوشت سازترین بازیکن جهان است. او برای ما بسیار مهم است، به خاطر بازیاش و گلهایش.
سیستم چرخشی
امسال میخواهیم کمی از سیستم چرخشی استفاده کنیم.
پیشرفت
یک سال قبل دشوار بود که چنین شرایطی را پیش بینی کنیم. ما قدم های رو به جلوی زیادی برداشتیم اما فکر می کنم این تیم می تواند بهتر شود.
آلابا
او یک لیدر است. او از نظر تاکتیکی خیلی پیشرفت کرده است. او قبلا بیشتر بازیکنی فیزیکی بود.


ابهام در تمدیدقرارداد ستاره رئال مادرید
خبرخوش برای رئال مادرید از کاپیتان
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
اعتراف تلخ مودریچ درباره ترک رئال مادرید
همه علیه آلونسو ؛ ژابی رفتنی می شود؟
خیال هواداران رئال مادرید راحت شد









