اقدام عجیب سرمربی استقلال
ساپینتو اینگونه تیمش را مخفی کرد

سرمربی استقلال، حساسیت ویژهای روی مخفی بودن تمرینات تیمش و رو نشدن دستش برای حریفانش دارد.
استقلال در حالی طی دو روز گذشته دو بازی تدارکاتی برگزار کرد که سرمربی پرتغالی استقلال، تدابیر امنیتی! ویژهای برای مخفی بودن تیمش درنظر گرفته بود.
با توجه به برگزاری این دو بازی در ورزشگاه دستگردی، امکان دیدن بازی استقلال(حتی پشت درهای بسته) کار سختی نبود و به همین دلیل ساپینتو، دیروز افرادی را مامور کرده بود تا به کسی اجازه ندهند که حتی برای چند ثانیه هم که شده، بازی دیروز استقلال و هوادار را تماشا کند چرا که احتمالا ساپینتو متوجه شده بود که تصاویری از بازی تیم او مقابل داماش، در فضای مجازی و کانالهای هواداری منتشر شده است.
آنطور که برخی نزدیکان به تیم روایت کردهاند، حساسیت ساپینتو به قدری زیاد بوده که قبل از شروع بازی تیمش، آمار تک تک افرادی که روی سکوهای ورزشگاه دستگری بودند را درآورده! و طبیعتا عذر افراد اضافی را خواسته است. حساسیت او به همین مورد ختم نشده و او خواسته در صورت امکان، هیج کسی از ساختمانهای مشرف به ورزشگاه دستگردی، بازی را نبیند! که طبیعتا عملی شدن این موضوع، کار راحتی نبوده است.


سه امتیاز شیرین سپاهان برابر استقلال ؛ طلایی پوشان هم امتیاز صدرنشین شدند
تصمیم بحث برانگیز پیمان حدادی به عنوان مدیرعامل پرسپولیس + جزئیات
ترکیب سپاهان برای دیدار مقابل استقلال خوزستان لو رفت + جزئیات
شوک بزرگ به امیر قلعه نویی و تیم ملی فوتبال ایران + جزئیات
واکنش خاص پیشکسوت استقلال به جدایی ریکاردو ساپینتو + جزئیات
آخرین وضعیت وریا غفوری در استقلال









