تمرین نصفه و نیمه پرسپولیس در هوای آلوده پایتخت
لغو تمرین پرسپولیس به دلیل آلودگی شدید هوای تهران

تیم فوتبال پرسپولیس تمرین آدینه خود را از ساعت ۱۸ امروز (جمعه) در ورزشگاه کاظمی آغاز کرد و این تمرین تحت تاثیر خبر تعویق بازی کوتاه بود.
تیم فوتبال پرسپولیس تمرین آدینه خود را از ساعت ۱۸ امروز (جمعه) در ورزشگاه کاظمی آغاز کرد و این تمرین تحت تاثیر خبر تعویق بازی کوتاه بود.
به گزارش پارس فوتبال، تمرین آدینه سرخپوشان تحت تاثیر خبر لغو بازی برابر آلومینیوم اراک در جام حذفی قرار گرفت و کادر فنی، برنامههای تمرین امروز را تغییر داد. ابتدا بازیکنان زیر نظر مربی بدنساز تیم، بدنها را گرم کردند و پس از آن، به بازی راندو در قالب سه گروه پرداختند.
در اواسط تمرین بود که خبر لغو بازی فردا (شنبه) اعلام و انجام آن به روز یکشنبه موکول مشخص شد.
کادر فنی پرسپولیس هم بعد از خبر لغو بازی در فردا شب و با توجه به آلودگی شدید هوای تهران و در نظر گرفتن سلامتی بازیکنان، بعد از بازی راندو و یک تمرین ساده، کار تیم را پس از ۲۵ دقیقه به پایان رساند.


وحید هاشمیان بیخیال اوسمار نمی شود
نام ستاره محبوب هواداران استقلال در لیست اوسمار ویرا
در وصف سخنان آقای هادی حجازی فر؛ آیا شما کارشناس فوتبال هستید؟
رای دیدار جنجالی تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی اعلام شد + جزئیات
پرسپولیس در جستجوی بازیکن جدید برای پستی خاص
اولویت اوسمار برای تقویت تیم فوتبال پرسپولیس









